Автор
Woman.bg

Тайра Банкс уплаши фенове със снимки без грим!

Тя е един от най-известните модели на 90-те и един от най-сексапилните ангели на Victoria's Secret. Тя е изящната Тайра Банкс, която макар да не дефилира по подиумите към днешна дата, все още е еталон за сексапил, стил и красота.

Следователно и очакванията към визията на красавицата са доста високи. Поради тази причина един кадър на Тайра без грим предизвика доста противоречиви коментари в онлайн пространството.

Снимките са споделени от самата звезда и на тях тя позира без капка грим, гордо демонстрирайки напълно естествена визия. Мнозина обаче не възприеха добре фотосите и коментираха, че Тайра далеч не е красавицата, която виждат по телевизията и списанията.

Торбичките под очите на Тайра, нейният изморен вид и неравномерен тен са ясно доказателство за това как умишлено се изкривява обликът на известните и ни се налагат нереалистични модели за подражание, категорични са онлайн потребителите.

Един потребител дори стигна по-далеч и изказа предположение, че зад визията на красавицата се крие онкологично заболяване.

Според болшинството обаче Тайра е все така прекрасна с и без грим, а качените от нея кадри са доказателство за увереността, която трябва да притежава всяка жена.

"Израснах, гледайки как Тайра Банкс вдъхновява жените да харесват себе си такива, каквито са. Радвам се, че тя все още изпълнява тази мисия", написа почитателка на модела в мрежата.

View post on Instagram
 
View post on Instagram