Нека си го кажем – нежната половина от човечеството не се славим с особена спестовност. Но истината е, че някои дами се открояват с наистина широки пръсти и са способни да профукат заплатата още в деня, в който са я получили.

Още в момента, когато чуят звука от смс-а, известяващ, че заплатата е преведена, вече са съставили подробен план за какво точно ще отиде тя до последния лев. И по-важното – наистина я изхарчват до стотинка.

Оказва се, че подобно на много други черти от характера и тази е пряко свързана със зодиакалния знак, под който сме родени. А представителите на коя зодия се справят най-зле с финансите и имат нужда от помощ в разпределянето на бюджета, може да видите в следващите редове:

Стрелец

Родените под знака на Стрелеца са бохеми. Те обичат качествените питиета, хубавата кухня и най-вече да им се наслаждават на фона на спиращи дъха гледки.

Стрелците са авантюристи и пътешественици, те винаги са готови за още едно приключение и никое пътуване не е в повече. Затова и не очаквайте от тях балансът на сметката им да е на плюс.

Просто подобни личности инвестират в преживявания, а не в солидни банкови сметки.

Риби


Те са добряците на зодиака. С ранима и нежна душа, Рибите са готови винаги да помогнат. Приятелите и познатите им знаят това, затова и когато закъсат, се обръщат именно към тях за заем.

А Рибоците са толкова добродушни, че няма как да им откажат, дори и това да означава да нулират собствените си депозити в банката.

Водолей

Няма как да не включим в класацията и Водолеите. Те, подобно на Стрелците, се характеризират с любов към нематериалните блага в живота. Но за разлика от първите, те инвестират не толкова в пътувания, колкото в купони.

Няма парти, на което Водолеят да не е първа писта, затова и няма месец, в който представител на този знак да не е взел пари на заем, за да преживее някак дните, оставащи до заплата.