Автор
Woman.bg

Деси Банова и Росен Плевнелиев стягат сватба за 1 милион!

Да, Деси Банова и Росен Плевнелиев са сгодени и скоро ще има сватба, при това каква!

Откакто красивата синоптичка обяви, че е дала съгласието си да се омъжи и показа годежния си пръстен, в медийното пространство се ширят всякакви предположения каква ли ще бъде сватбата. Като че ли всички мислехме, че Деси Банова и Росен Плевнелиев ще заложат на тесен кръг от близки и ще избягат от светския шум. Но това предположение се оказа много далеч от истината. Тържеството ще се състои в Гърция и по-точно в града Уранополи, където Плевнелиев притежава „скромно“ имение.

Предполага се, че до момента поканените на сватбата са близо 200 души, които ще бъдат настанени в един от най-луксозните тамошни хотели. За нощувките на гостите си бившият президент ще похарчи около 400 хиляди лева. Отделно той е поканил още няколко души, които ще отседнат в тузарски вили, които ще струват още 200 хиляди лева.



Церемонията и тържеството ще бъдат стилни, под звуците на класическа музика. Вероятно първият танц ще бъде на фона на песен на Тина Търнър, която е любимата певица на Деси, пише в. „Галерия“.

Разбира се, за роклята на булката също е помислено, без да се пестят средства. Тя е избрана от известен бутик в Милано, а цената й е внушителна - 45 хиляди лева. От същото място е закупена и дантелена рокля за дъщерята на Деси. Банова ще бъде обсипана със скъпи бижута, чиято цена възлиза на 30 бона.

За щастливия ден Росен Плевнелиев ще олекне с може би повече от 1 милион лева! Фактор ли са според вас парите в отношенията между бившата синоптичка и президента?

Четете още: Трябваше ли Криско и Слави да ни показват как се прави?