Автор
Woman.bg

Защо Чанинг Тейтъм още носи брачната си халка?

Любимецът на нежната половина от човечеството Чанинг Тейтъм и сексапилната актриса Джена Дюън се разделиха след девет години брак.

Двамата изглеждаха като семейство за пример, но ето че преди броени дни обявиха, че с брака им е свършено. Чанинг и вече бившата му жена разкриха новината чрез едно и също съобщение в профилите си в социалната мрежа Instagram. Двамата обявиха, че остават близки приятели, но всеки ще поеме по пътя си в любовен план. Също така те ще поддържат отношения и заради дъщеря си Евърли, която ще навърши 5 години през май.

Раздялата на актьорите уж е по взаимно съгласие, но папарашки снимки на Тейтъм от вчера накараха мнозина да се усъмнят дали Джена не е тази, която е взела решението да сложи край на брака си със сексапилния мачо. Причината за това заключение е фактът, че Чанинг все още носи брачната си халка.

Появи се и твърдение, че причината за разрива в отношенията на звездните съпрузи е отдадеността на Тейтъм на кариерата. Джена била недоволна от постоянното отсъствие на Чанинг, свързано с професионални ангажименти, а също така силно го ревнувала от почитателките му.

"Истината е, че кариерата на Чанинг достигна възхода си малко след брака им, докато нейната залезе. Той получава огромно внимание от всички, което буквално я побърква", разкри източник, близък до семейството.

Чанинг усети, че бракът му се клати и се опита да заздрави отношенията с любимата. Затова красавецът започна да отказва редица филмови проекти и през 2016-а и 2017-а година се снима само в две ленти. Изглежда обаче това не е било достатъчно, за да попречи на Джена да подаде молба за развод.

Според близки до вече ексдвойката Чанинг отчаяно се опитва да си върне актрисата и не желае да приеме, че краят на връзката им е дошъл. "Поради това той не сваля и халката", допълва източникът.

View post on Instagram