19-годишният син на актьорите Уил Смит и Джейда Пинкет-Смит обича да носи... рокли. Да, Джейдън винаги е харесвал екстравагантни дрехи, но едва ли сме очаквали да го видим и в най-женската дреха. Оказва се, че това облекло е доста специална страст за тийнейджъра. Нещо повече, Джейдън е на мнение, че носенето на женските дрехи от представителите на силния пол ще бъде нова гореща тенденция. "Ако искам да нося рокли, ще го направя и това ще бъде началото на нова вълна в модата", категоричен е той.

Това съвсем не е ново 20 в стайлинг решенията на цветнокожия чешит. Струва си да си спомним как Джейдън отиде с роклята на приятелката си Аманда Стенберг на фестивала Coachella. Дали заради тази му провокация го забелязаха и от Louis Vuitton, като го включиха в рекламна кампания на дамската си колекция?!

Припомняме ви също, че момчето успя да прикове вниманието към себе си и на червения килим на бала на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк преди време. Синът на холивудската двойка Уил-Джейда беше облечен в костюм на LV, който беше съчетал с обувки с квадратен ток. Като аксесоар той използваше кичур от собствената си коса, която в последствие се наложи да отреже заради роля в нов филм. Джейдън съвсем не е откривателят на високия ток за мъже – този стил вече демонстрираха и музикантите Хари Стайлс, и Джъстин Бийбър.

Какво е мнението на родителите на ексцентричния тийн? Уил Смит вярва, че най-важното, което може да даде на децата си, е свободата на изразяване. Заедно със съпругата си смятат, че наследниците им сами правит своите търсения и послания, защото в противен случай просто не могат да бъдат щастливи.

Какво мислите вие за този модел на поведение?