Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Силни страсти за Козирога през април, Водолеят среща сродна душа

Когато четете хороскопа си, не забравяйте, че това са общите тенденции за доста разнородни читатели, на различна възраст, с различни приоритети, едни с установени отношения, други очакващи да създадат такива, а трети вече ги приключват. Всяка прогноза за знак се отнася за 1/12 част от населението и няма как да има покритие за всички очаквания с няколко реда. За най-точна прогноза се препоръчва личният хороскоп. А сега като предупреждение към всички: Меркурий продължава да бъде ретрограден до 15 април. Влиянието от неговата ретроградност ще се чувства и малко след това. През този период не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, избягвайте да сключвате договори, да купувате големи покупки като автомобил, битова техника, офис техника. Добре е да не се подписвате за брак и да избягвате новите запознанства. След тази дата започва и растящият период на Луната и имате зелена светлина за действия. Благоприятен и щастлив месец април на всички!


Козирог – Този период ще бъде много активен и плодотворен за вас. Марс минава през знака ви и вие се оказвате в центъра на събитията. През това време можете да постигнете много, ще имате достатъчно сила и енергия за всичко, така че да не ви плаши повишената активност. Ще бъдете по-активни и страстни във всички дела.

Тъй като ретроградният Меркурий се намира в сектора на дома и семейството ви, темите за тях стават по-актуални. Можете да продължите много неща, които са били отложени по-рано, а на някои просто не сте обръщали внимание. През този период ремонтът може да се забави (ако го планирате). Възможно е да възникне сериозно недоразумение с близките или родителите. Всичко това може да се превърне в източник на стрес за вас. Вместо да влизате в конфликти, помислете как можете да разрешите разногласията. Не забравяйте за себе си, поглезете се с нещо, което ви е особено любимо - вкусна храна, спа процедури, масаж и много други, които ще ви донесат удоволствие и ще ви позволят да се отпуснете.

През април вие ще бъдете щастливците на Зодиака. Очарователната Венера (планетата на любовта) до 24 април се намира в сектора на любовта и обещаваща приключения, ярки страсти и силни емоции. Отношенията с любимите ви хора ще са пълни с нежност и хармония. Ще бъдете способни да приемате и да дарявате любов. Насладете се на всеки миг!


Водолей – Марс ще минава през тайнственият дванайсети сектор на хороскопа ви. В този период от живота ви ще се засили интуицията, а неизвестността, мистерията, вътрешният мир ще излязат на преден план. Вселената ще ви даде много знаци и съвети, които ще ви помогнат да намерите отговорите на всичките си въпроси. През тези два месеца не се натоварвайте с ненужна работа и почивайте повече, обърнете директно внимание на себе си, заемете се с духовната част на живота.

Ретроградният Меркурий ще се движи през сектора на общуването ви. Изразявайте се кратко и ясно и избягвайте неяснотата и всяко двусмислие. Има голяма вероятност всичко, което казвате да не бъде разбрано правилно и да се тълкува по различен начин. Трябва да сте по-внимателни с новите идеи и проекти. За нови начинания времето е неподходящо, в бъдеще те могат да доведат до разочарование. Вместо това върнете се към недовършените дела, завършете това, което е започнато. Има вероятност отношенията с човек от миналото да се възобновят. Също така е възможно да срещнете сродна душа, което ще ви остави впечатлението, че сте били заедно в предишен живот. Друг израз на влиянието на ретроградния Меркурий са закъснения в транспорта, съобщенията, проблеми с документите, техническите средства.

През април ви очакват интересни срещи и запознанства. Могат да се зародят нови отношения, основани на сходства в характерите и общи интелектуални интереси. Венера от сектора на дома и семейството до 24 април ще оказва благотворно влияние върху семейните отношения.

Риби – В живота ви нови идеи и общуването с хора със сходни мисли излизат на преден план. Ще бъдете изпълнени с вдъхновение, тъй като Марс ще премине през сектора на приятелството и обществените отношения. Можете да намерите нови приятели, да срещнете хората, от които се нуждаете. Опитайте се да общувате с всички на равна нога и да не контролирате това, което правят другите. Можете да постигнете успех и да развиете своите идеи чрез взаимодействие с другите. Много самотни Риби могат да срещнат своя партньор по Интернет.

Ретроградният Меркурий ще се движи през сектора на парите. Добро време за работа с финансови документи: проверявайте фактури, разписки, чекове, анализирайте разходите и приходите. Понастоящем, пред паричните потоци могат да възникнат пречки и закъснения, така че е добре да преразгледате бюджета и да ограничите разходите. Възможно е да получите пари, които не са ви изплатили преди: за работа, хонорар или връщане на стар дълг. Но те могат веднага да изчезнат също така неочаквано. В общуването избирайте правилните думи, особено в имейлите. Може да възникне отново неразрешен проблем от миналото, с който трябва да се справите.

Април ви обещава хармония в отношенията и много благоприятни възможности. Бъдете отворени към света, към новото, не отказвайте срещи, пътувания. Не се знае откъде ще изскочи късмета ви.