Автор
Woman.bg

Истинска любов: Закръглената Джена и "г-н шест плочки"

Тя е симпатична, приятно закръглена дама, а той е фитнес инструктор с перфектно тяло. Джена и Дрю са женени вече 11 години, но въпреки това все още изглеждат малко причудливо в очите на другите заради голямата разлика във външния им вид. Как ли се ражда подобна любов? И още по-любопитното: Как да прескочим бариерата, която сами си поставяме пред щастието?

Джена признава, че понякога се чувства неудобно заради перфектната фигура на мъжа си, особено когато се поглежда в огледалото.

„На моменти съм несигурна в себе си, когато си дам сметка, че съм омъжена за „г-н шест плочки“. С какво закръглена жена като мен го заслужава? Мисля си, че ако бях слаба, щях да съм достойна за него“, разкрива Джена.

Но въпреки моментните й настроения и съмнения, тя е твърдо убедена, че любовта между нея и Дрю е нещо много повече от просто физическо привличане. Един ден Джена получава лично съобщение в социалната мрежа от недоброжелател, който критикува сериозно външния й вид и се запитва как така тя има толкова стегнат и хубав мъж до себе си. Именно това съобщение провокира чаровницата да покаже обичта си към Дрю и да изрази публично откровеното си мнение за всички съмнения, през които е преминала:

„Този мъж приема всичките ми извивки и други недостатъци във външния ми вид. Повече от 10 години той ме обича и всеки ден ми казва колко съм красива, дори и когато съм разколебана в себе си. Да, бедрата ми се трият едно в друго, ръцете и коремът ми са големи, но между нас има нещо много по-силно от физическо привличане. Ние се обичаме и той ме приема такава, каквато съм. Човек е много повече от външния си вид, тялото съвсем не е най-важното в нас. За истинската любов няма размери“, пише Джена.

Обръщението на младата дама предизвика фурор в мрежата и послужи като вдъхновение за хиляди други мъже и жени, сблъскали се с подобен проблем. Да, в днешно време можем да видим много двойки, при които един от партньорите да изглежда значително по-добре от другия, но много рядко това е мъжът. По-често срещана е комбинацията слаба жена с мъж, който я води значително с килограмите. Въпреки че са необичайна двойка, Джена и Дрю не се притесняват да споделят общи снимки в социалните мрежи, а любовта им изглежда просто заразна.

Четете още: Ако можеше да говориш с 20-годишната себе си, какво би й казала?