Автор
Woman.bg

Отмъщението... Ако тя намери гола снимка на друга жена

Как се отмъщава на натрапница с фриволно поведение, която праща свои голи снимки на съпруга ви, може да разберете в следващите редове.

Кимбърли Баркър от Австралия един ден случайно открива в джиесема на мъжа си голо селфи на тяхна позната. Провокативният кадър, придружен от въпроси към съпруга относно Кимбърли и възрастта на двамата им синове, е запечатал дамата напълно гола в душ кабината. Баркър с ужас открива, че в отговор на предизвикателната снимка възлюбеният е изпратил „закачливо“.

Разгневената Баркър решава, че е и самата тя е длъжна да отговори на натрапницата и изпраща своя гола снимка, направена под душа. Акцентът на кадъра обаче е гърбът на Кимбърли и по-конкретно татуираното име на малкия син на двойката.

Тя обаче чувства, че това не е достатъчно и след като разбира, че жената, изпратила снимката, работи в закусвалня за бързо хранене, пише на фейсбук страницата на заведението.

"Мислите ли, че е подходящо мениджърът ви да праща своя снимка гола под душа на женен мъж? С уважение, съпругата!", гласи съобщението на Ким.


"Да прати своя гола снимка на обвързан мъж е достатъчно неморално, но да пита за мен и децата ми това вече е безгранична наглост", разкрива Кимбърли, която допълва, че след като е писала на страницата на заведението, е получила редица гневни съобщения от обожателката на съпруга си.

"Тя дори заяви, че съм прекалено несигурна в себе си и затова не мога да понеса мъжът ми да вижда други жени голи", допълва госпожа Бакър и разкрива, че не се чувства виновна за това, че жената е уволнена от работа.

Вие какво бихте направили в такава ситуация?