Автор
Woman.bg

Иванка Тръмп изневерявала на мъжа си с Куинси Джоунс

В едно от последните си интервюта музикалният продуцент Куинси Джоунс издаде някои подробности около знаменитостите, с които се e срещал през дългогодишната си кариера. Но най-шокиращо бе признанието, че Куинси е излизал не с кого да е, ами с дъщерята на Доналд Тръмп – Иванка.

Не е тайна, че сегашният президент на САЩ не е най-обичаната личност в света на шоубизнеса, а Куинси не прави изключение от колегите си. Музикалният продуцент неведнъж е споменавал, че не симпатизира на Тръмп.

„Прекарвал съм време с него. Той е луд глупак, толкова е ограничен и нарцистичен. Не мога да го понасям“, гласи едно от изказванията на Куинси.



В интервюто музикалният гигант споделя, че е излизал с Иванка Тръмп. Това се случило преди 12 години, когато дъщерята на Джоунс работела с Томи Хилфигър. Тогава дизайнерът казва на Куинси, че Иванка Тръмп би искала да вечеря с него. Ето какво сподели за срещата си с нея продуцентът:

„На поканата отговорих, че няма проблем, тя е готина. Иванка има най-хубавите крака, които съм виждал някога, жалко че има такъв баща“.

Още един любопитен факт е, че Иванка излязла с 48 години по-възрастния от нея Куинси, когато вече е била щастливо омъжена за Джерард Кушнер.

Четете още: Вижте новия сладур в живота на Тита