Автор
Woman.bg

Лео ди Каприо и златната му колекция от жени

Леонардо ди Каприо е пословичен със своите любови. В сърцето му място са намерили много жени и всичките с доста приятна външност. Днес хвърляме поглед към любовния живот на талантливия актьор, който през 2016 г. най-накрая се пребори и за „Оскар“.

1. Според клюките първият модел, който Лео успява да свали, е Бриджит Хол. Връзката им не продължава много, но са забелязвани заедно през 1994 г. неколкократно. През 1998 г. Бриджит казва пред „Ню Йорк таймс“, че между тях нищо не се е случило.



2. Британи Даниел трябвало да прелъсти Лео на снимачната площадка на „Баскетболни дневници“. Химията помежду им обаче се пренесла и извън екрана. Те излизат за кратко през 1994 г.



3. През 1995 г. Лео излиза и с топмодела Наоми Кембъл. Въпреки че флиртът им е краткотраен, те и до ден днешен си остават добри приятели. Днес, повече от 20 години по-късно, те ходят заедно по ваканции и спасяват заедно руски тигри.



4. Ди Каприо е с Кристен Занг цели две години от 1996 до 1998 г. Тя е с него и на премиерта на „Ромео и Жулиета“. Въпреки че по онова време медиите твърдят, че това е любовта на живота му, тя го зарязва, тъй като не е достатъчно зрял. Все пак и до днес са добри приятели.



5. Oчевидно и Хелена Кристенсън е в списъка на Лео. Твърди се, че с нея той се е забавлявал след излизането на „Титаник“.



6. Наташа Хенстридж е още една дама, с която актьоорът обичал да излиза по купони. Имат бегъл флирт през 1997 г.



7. Според клюките Леонардо видял Амбър Валета в списание и веднага я издирил. Той за кратко се среща с нея през 1998 г.



8. Ева Херцигова. Твърди се, че актьорът се среща с модела на Victoria's Secret в продължение на месец през 1998 г. За тяхната афера потвърждение така и няма, вероятно защото по онова време Херцигова е омъжена за барабаниста на Бон Джови Тико Торес.



9. Жизел Бюндхен е с Лео в продължение на цели 5 години до 2005 г. „Просто не сме създадени един за друг, но аз страшно го уважавам и му желая всичко най-хубаво“, каза тя през 2009 г.

10. Лео се среща и с още един модел на Victoria's Secret - Бар Рафаели, която споделя страстта му към активизма. Те излизат между 2005 и 2011 г. с няколко паузи, като едната от тях продължава шест месеца.

11. Анна Вялицина. С нея Лео се среща именно по време на онези 6 месеца, в които не е с Бар Рафаели, през 2009 г. Не остава празно Лео...

12. Романсът на Лео с Блейк Лайвли продължава само 5 месеца. После тя открива Раян Рейнолдс, а Лео - поредните модели.

13. Мадалина Генея. След като приключва отношения с Блейк Лайвли, има слухове, че Лео се среща с Мадалина Генея. Запознават се по време на снимките на "Великия Гетсби" в Австралия.

14. Ерин Хедъртън - поредният ангел на Victoria's Secret. Лео излиза с нея в продължение на 10 месеца през 2012 г. , но се разделят заради натоварените си графици.

15. Тони Гарн. Лео започва да се среща с нея през 2013 г. Разделят се през 2014 г. , като се твърди, че една от причините е, че плейбоят е бил забелязан в клуб в Маями, заобиколен от 20 други жени.

16. Кели Рорбах - Актьорът излиза с Рорбах през 2015 г. Интересно е, че по онова време се говори, че двойката най-вероятно ще се сгоди. Но и там не се получава. Разделят се в началото на 2016 г.

17. Лора Уитмор - Таблоидите забелязаха, че Лео е бил постоянно около ирландската водеща на наградите БАФТА. Според слуховете той дори я поканил после в хотелската си стая.