Хю Грант очаква петото си поред дете. А щастливата майка е шведката Ана Еберщайн. Това ще бъде третата рожба на двойката.

Първо радостната вест съобщи шведското издание "Афтонбладет", позовавайки се на майката на 39-годишната Ебърстийн, която не е скрила задоволството си, че отново ще става баба.

„Изключително съм щастлива, че ще имам трети внук“, каза щастливата свекърва на актьора.

Слухът за петата рожба на Хю Грант се разнесе, след като 57-годишният актьор и неговата любима се появиха заедно на червения килим на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“. Въпреки че Еберщайн беше облечена в стилен тоалет в черно – цветът, под чийто знак премина събитието тази година, закръгленото й коремче пролича.

Любопитен факт от личния живот на звездата от "Четири сватби и едно погребение", е, че досега актьорът може да се похвали с рекордния резултат от 3 бебета за 15 месеца и нито една сватба.

Поясняваме - през септември 2011 г. се ражда първата дъщеря на Хю Грант от Тинлан Хон, която е от китайски произход. През септември 2012 г. на британския актьор се ражда синът му Джон от тогава тайната връзка на Хю с Ана Еберщайн. 3 месеца по-късно на бял свят се появява и синът от спътницата му в този момент Тинлан Хон – това означава, че двете дами са били бременни по едно и също време с разлика от три месеца. Така появата на трите първи бебета се реализира в рамките на 15 месеца.

Четете още: Хю Грант има трето дете от тайна връзка