Автор
Woman.bg

Ваня Червенкова: Направих аборт и се чувствах като убийца

"Направих аборт и се чувствах като убийца", смело заяви Ваня Червенкова в интервю за новия брой на списание Love Style.

Известната бизнес дама не спира дотук с разкритията и откровено споделя с читатели на изданието как е открила голямата любов, готова ли е да сключи брак с мъжа на сърцето си, кои са нейните големи грехове, кои са предателите и какво е изживяла, когато е отишла на мястото на покушението си 14 години по-късно.

За усещането да се върне там, където за малко не е загубила живота си, Ваня говори и в нов документален филм. В него тя споделя за преживяния ужас и за невероятната възможност да се изправи очи в очи след цели 14 години с хората, спасили живота .

fbpost

Припомняме ви, че лятото на 2003 г. посред бял ден във Варна Ваня Червенкова бе простреляна с четири куршума. Дамата бе закарана в болница в критично състояние.

Часове по-късно медиите съобщиха, че е починала, но лекарите се борят за живота и тя оцелява по чудо. След срещата със смъртта, Червенкова нееднократно разказва, че е видяла "светлината", Рая и Бог.

"Аз съм една от малкото щастливки, които се радват на милосърдието на Господ, защото съм била там, където малцина са били, защото съм се върнала оттам, откъдето почти никой не се връща. Там се научих и на прошка", сподели бизнес дамата неотдавна.