Автор
Роси Кацарова

Звездите, които премахнаха татусите в чест на бившия!

Когато летите на крилете на любовта, се случва, повлияни от емоциите, да вземете не най-мъдрите решения. Като това да си направите татус в чест на половинката или пък направо да изпишете името му върху тялото си.

Мислите си, че любовта ви ще е вечна, но идва един хубав ден, в който на приказката ви се слага край. Искате да затворите страницата и да продължите напред, но мастилената рисунка седи в целия си блясък върху кожата ви, напомняйки ви за преживяното разочарование.

Затова и редица звезди решават да премахнат татуировката в името на любимия си, след като са се разделили с него. Кои са тези знаменитостите може да видите в следващите редове:

След петгодишен брак, белязан от скандали и побоища, и не особено цивилизован развод Денис Ричардс заличи името на Чарли Шийн от глезена си. На мястото на стария татус днес седи секси фея.

Ева Лонгория имаше две татуировки, посветени на бившия си съпруг баскетболиста Тони Паркър. Едната бе върху китката и представляваше цифрата девет – номерът на екипа на спортиста, а другата – датата на сватбата им, бе на врата .

След като се оказа, че Паркър не е от най-верните съпрузи, Ева не само подаде молба за развод, но и заличи татусите от тялото си.