Автор
Woman.bg

Принц Хари и Меган Маркъл с нетрадиционна сватба, благословена от кралицата

Персоналът на Бъкингамския дворец е бил уведомен за годежа на принц Хари и Меган Маркъл на тайна среща вчера, разкриха източници, близки до кралското семейство, цитирани от "Дейли мейл". На разговора е присъствала самата кралица Елизабет Втора.

Персоналът е получил разпореждания във връзка с това, че двойката планира нетрадиционна сватба. Освен това интерес предизвиква и фактът, че монархът е дала одобрението си за това.

Според източник на „Дейли стар” Хари и Меган ще направят официално съобщение до края на годината. „Те са сгодени, но изчакват, тъй като имат да уредят няколко неща”, е казал източникът.

Социалните мрежи в момента врят и кипят, тъй като се появи слух, че двамата влюбени ще обявят новината още днес. Според някои спекулации тя дори вече е записана от британска телевизия. Остават броени часове да разберем дали това е така.

Припомняме ви, че в началото на септември Меган за първи път проговори за отношенията си с принца.

"Ние сме двойка. Ние сме влюбени. Сигурна съм, че ще настъпи време, когато ще трябва да излезем и да разкажем своята история. Но засега не е така и се надявам хората да разберат, че това си е нашето време", заяви актрисата, давайки да се разбере, че се радва на дискретността, която двамата успяват да поддържат въпреки големия медиен интерес.

"Щастливи сме. Лично аз обичам големите любовни истории", допълни тя.