Тенис звездата Серина Уилямс показа впечатляващата си сватбена халка на снимка в Инстаграм. Фотосът е на дъщеря й, Алексис, която грижовната майка е обхванала с ръце. От безименния пръст на лявата ръка проблясва огромен красив камък. Това е сватбената халка на 36-годишата тенисистка, която се врече във вечна любов на половинката си, Алексис Оханян, точно преди седмица. Сватбата им бе най-голямото подобно събитие от години насам, а празникът на любовта им беше уважен от цял куп звезди. Темата на партито беше „Красавицата и звярът“ и всички гости се бяха издокарали подобаващо.

Daddy knows how much I love leopard print.

A post shared by Alexis Olympia Ohanian, Jr. (@olympiaohanian) on


Освен снимка на прелестната си дъщеря, Серина не пропусна да сподели кадър и на приказната си булчинска рокля, която е дело на Александър Маккуин.

От своя страна съпругът й също пусна разтапяща публикация в Инстаграм с кадър от сватбата им. Част от нея гласи:

„Ти си най-добрата! Не само в спорта. Ти си най-добрата съпруга и най-добрата майка!“


Вярна на спортния си дух, Серина се омъжи, обута в красиви бляскави кецове Nike. По-късно Серина сподели, че за нея комфортът е на първо място и това е била причината да избере спортните обувки за тържеството след официалната церемонията. За да изрече брачната си клетва Серина е заложила и на подобен модел високи обувки, изработени от същата дама, която изработила и кецовете.

Четете още: Рита Ора замрази яйцеклетките си

Dance with new edition? Check . : Bob Metelus and Erica Rodriguez

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on