Автор
Woman.bg

Дакота Джонсън и Крис Мартин - новата звездна двойка

На хоризонта се задава нова звездна двойка – 28-годишната актриса Дакота Джонсън и 40-годишният вокалист на Coldplay Крис Мартин.

Двамата са били забелязани да се смеят и флиртуват един с друг по време романтична вечеря в суши ресторант в Лос Анджелис, разкриват от списание People. Нито един от двамата не е коментирал твърдението, но фактът, че актрисата летя 14 часа до Буенос Айрас, за да подкрепи Крис Мартин по време на финалния концерт от турнето на групата, индиректно потвърждава новината, че двамата са повече от приятели.

Припомяме ви, че Крис Мартин бе женен в продължение на десет години за актрисата Гуинет Полтроу, от която има и две деца. Двамата успяха да запазят добри отношения и след развода си, и съвместно се грижат за наследниците си.

От раздялата на музиканта и актрисата името на Мартин е спрягано с това на звездни дами като Дженифър Лорънс. Нито една от връзките на певеца обаче не продължи достатъчно дълго, за да бъде публично демонстрирана. Бившата му Гуинет Полтроу обаче е на крачка от това да мине под олтара със сценариста Брад Фълчък.

Дакота Джонсън пък излизаше близо две години с певеца и китарист Матю Хит, докато двамата не се разделиха окончателно през 2016 г.