Автор
Woman.bg

10 неща, които правят жената скучна за мъжете

Да, един истински джентълмен (или просто възпитан мъж) никога няма да ви покаже, че се бори с прозявките и че чака с нетърпение срещата да приключи. Но именно тук е проблемът, понякога просто не разбираме защо дадени отношения са приключили. Затова в тази статия ще ви споделим 10 неща, които мъжете не харесват.


1. Тя не иска нищо ново

Ако ухажорът ви се опитва да ви заведе на ново място, да пробвате ново екстремно хоби, ако иска да ви научи да карате зимни кънки - не му отказвайте. Да, вие не умеете това и не сте го пробвали, сигурно ви е страх да не му се сторите невежа по някои въпроси, но това е нормално. Преживените заедно емоции обогатяват живота! И дават добър старт на връзката за разлика от баналните “разходки из мола”. Така можете да проявите себе си по нов и неочакван начин и да опознаете кавалера си по-добре. Имайте смелостта да пробвате нови неща, дори ако ви плашат.

2. Тя не слуша

Впрочем това е характерно за много съвременни момичета. Слушаме, за да отговорим, а не просто за да чуем какво ни се казва. Идеалната партньорка и може би бъдеща жена е онази, която може да изслуша мъжа внимателно, без да го прекъсва. Това е азбучна истина и важи и за приятелския ви кръг. Като цяло не прави добро впечатление, ако не изслушвате събеседника си.

3. Тя се посвещава изцяло на мъжа, “разтваря се” в него

Разберете го най-сетне, мъжете ги привличат жени, които имат собствено мнение, собствени занимания и интереси. Ако партньорът ви искаше да има връзка със свое копие, той сигурно щеше да си остане сам.

4. Тя се лепва за мъжа като ваденка

Скучната жена иска само едно - да се среща и да се вижда само с избраника си. Още малко и ще му състави нотариален акт, в който тя му е собственик. Любовта трябва да дава на обекта си чувство за свобода.

5. Тя постоянно говори за себе си

Само за вас ли ще си говорим? “Аз пък…”, “При мен обаче…”, “А моят…” - това са типичните фрази на скучната жена.

6. Тя няма какво да му разкаже

Ужасно е една жена да бърбори до безкрай за себе си, но още по-зле е да няма изобщо какво да каже. Така създава впечатлението, че не се интересува от нищо, никъде не излиза и нищо не прави. Жената трябва да е като интересна книга, която мъжът да опознава страница по страница, да я разгръща и изучава с интерес.



7. Тя отговаря плоско и едносрично

Това най-добре си личи в чат-кореспонденция:

- Здравей, как си?
- Добре.
- Супер, какво правиш?
- Ами нищо.

Да, никаква изобретателност. Сигурно на някого ще му е много интересно да подлага такава жена на кръстосан разпит, опитвайки се да изкопчи някоя по-емоционална фраза от нея? Или по-скоро не?

8. У нея няма нищо

Мъжът се опитва да разбере каква е точно жената срещу него, а се оказва, че тя е ни риба, ни рак. Никаква индивидуалност. Няма нищо характерно нито във външния й вид, нито в мирогледа й, нито в живота или маниерите й.Впрочем и твърде “тунингованите” дами, които следват стриктно модните тенденции, също рискуват да станат безинтересни.

9. Тя е погълната от телефона си

Преди 10-20 години това не беше актуално. Но сега е повод за тревога. Жената може да следи социалните мрежи, да отговаря на съобщения, да публикува снимки от “реалния си живот”, но през цялото време ще е забила нос в екрана на смартфона си. И това е скучно. Затова живите момичета, които не са пристрастени към устройствата си, са истинско съкровище.

10. Тя говори за всичко негативно

Всичко е зле - нещо я боли, нещо я мъчи, цените са се вдигнали, политиците са корумпирани… Оплаквания до безкрай. Жена, в чиито думи доминира минорната нота, не може да бъде интересна. Тя не пали искра в душата, а упорито гаси всеки плам.

Ако смятате, че има какво да промените у себе си, не го правете заради някой мъж или заради мъжете като цяло, а просто за да станете по-добра версия на себе си. За да живеете, а не просто да съществувате!

автор: Ива Петрова