Звездните наследници винаги са били любопитна тема за нас и ние внимателно следим тяхното развитие и прояви. Понякога ни изненадват приятно, друг път ни разочароват. Днес ще обърнем внимание на вторите. Вижте кои са най-проблемните деца на звездите.

Родители: Бон Джоуви

Дъщерята на легендарния рок музикант, Стефани Роуз Бон Джоуви, никога не е била примерното момиче на татко. Дори веднъж бе приета в болница заради свръхдоза.



Родители: Брус Уилис и Деми Мур

Звездната двойка има две дъщери - Скаут Лару Уилис и Талюла Бел Уилис. Преди време Скаут беше хваната да консумира алкохол, когато все още беше непълнолетна, а Талюла бе приета в клиника заради страстта си към пиенето. Тогава тя е била едва на 20 г.

Родител: Сибил Шепърд

Синът на актрисата неведнъж е бил хващан в беля. Веднъж той бе задържан заради кражба на багаж на летището.

Родител: Джордж Буш

Близначките на Буш, Барбара и Джена, също са имали сблъсък със силите на реда. Веднъж те били задържани заради консумация на алкохол, когато били непълнолетни.

Родител: Хю Хефнър

Синът на Хю, Марстън Хефнър, е бил арестуван за домашно насилие, след като редовно посягал на приятелката си. Той е осъден на една година лишаване от свобода.



Родител: Джеки Чан

Синът на легендарния Джеки Чан неведнъж е бил хващан за злоупотреба с наркотици. Дори в един от пътите е арестуван и задържан за шест месеца в затвор в Пекин.

Родител: Джеймс Браун

Дъщерята на неповторимия музикант е била арестувана за кражба на автомобил и други провинения.

Родител: Марлон Брандо

Синът на Брандо, Крисчън, наистина е бил лошо момче. Когато разбира, че гаджето на сестра му й посегнало, той се разгневява и повлиян от силните емоции, убива насилника. Крисчън е осъден на шест години затвор.

Родител: Мартин Шийн

Не бихме могли да пропуснем звездния син на Мартин, Чарли Шийн. Въпреки че той става не по-малко известен в Холивуд от баща си, Чарли е скандална личност, известна с страстта си към алкохола и наркотиците.



Родител: Майкъл Дъглас

Камерън Дъглас, синът на Майкъл, прекарва цели пет години в затвора, заради търговия с наркотици. Зад решетките звездния син продължил със скандалния бизнес и не след дълго към присъдата му се добавят още четири години. Камерън излежава седем от присъдените му девет години.

Родител: Майкъл Джордан

Маркъс Джордан е бил арестуван за физическо нападение над две жени. Но той съвсем не е бил съгласен с мерките на закона и оказвал съпротива.

Родител: Никълъс Кейдж

Синът на звездния актьор, Уестън Кейдж, е едно от най-проблемните звездни деца. Той е прекарал известно време в клиника, заради борбата си със забранени вещества. Също така е бил арестуван за домашно насилие. Определено не се е постарал да накара баща си да се гордее с него.

Родител: Том Ханкс

Шет Ханкс, синът на Том, не може да стои далеч от проблемите. Преди време той участвал в пътен инцидент, a също е бил обвинен във физическо и психическо насилие. Заради проблемното си поведение Шет бил изпратен в клиника.

Родител: Томи Хилфигър

Синът на Томи съвсем не е наследил неговия моден занаят. Ричард Хилфигър е рапър и се подвизава в музикалните среди като Рич Хил. Той успешно влиза в ролята на лошо момче и преди време беше заловен да търгува с наркотици.



Родител: Уитни Хюстън

Едно от звездните семейства с тъжна съдба. Уитни Хюстън дълго време се бореше с наркотиците до смъртта си в началото на 2012 г. Певицата издъхна след свръхдоза във ваната си, малко след това дъщеря й, Боби Кристина, я последва. Смята се, че за нещастието на двете дами е виновен третият член от семейството - Боби Браун.

Родител: Лайнъл Ричи

Осиновената дъщеря на легендарния певец, Никол Ричи, определено невинаги е била примерното момиче на татко. Тя многократно е била хващана да шофира в нетрезво състояние и е била задържана за притежание на хероин.



Четете още: 41-годишната Рийз Уидърспуун отново бременна!