Автор
Woman.bg

Алек Болдуин ще става татко за пети път(снимки)

Алек Болдуин ще става татко за пети път. Бъдещият бебок е четвъртото дете на актьора и красивата му съпруга Хилария. Само преди година тя го дари с трето дете. Явно Алек, който скоро ще навърши 60 е на върха на щастието, защото признава, че не използва никакви предпазни средства и смята, че ако едно бебе трябва да се появи на този свят, то ще бъде заченато по нормален път.


59-годишният актьор и 33-годишната му съпруга Хилария имат четиригодишна дъщеричка Кармен и на двама сина - Рафаел на 2 години, и Леонардо на 14 месеца. Болдуин има и дъщеря от Ким Бейсингър – Айрланд, която е на 22.

Щастливата новина че ще става майка за четвърти път обяви самата Хилария от профила си в Инстаграм. Тя постна снимка на красива домашна торта, която признава, че приготвила, за да съобщи на голямото си семейство, че съвсем скоро към фамилията ще се присъедини нов член.


Какъв ще е полът на бебока все още не е известно, но Хилария и Алек ще го съобщят съвсем скоро.


„Семейство Болдуин очаква ново попълнение тази пролет. Ще направя специална торта, за да им съобщя дали е момче или момиче. Много сме развълнувани!“, написа Хилария в профила си.


За да поддържа форма след три раждания, Хилярия залага на йогата и здравословния начин на живот. Половинката на Алек изглежда наистина зашеметяващо, но споделя, че за да бъде красива една жена не бива да е прекалено слаба и често критикува свръхкльощавите моделки, че водят нездравословен начин на живот.