Автор
Woman.bg

Селена е отново сингъл! Ще се събере ли с Джъстин?

През 2017 година се разпаднаха редица звездни двойки – Брад Пит и Анджелина Джоли, както и Юън Макрегър и съпругата му от 17 години - Ив Мавракис, са само част от тях.

Днес стана ясно, че край на отношенията си са сложили още две известни личности от света на шоубизнеса. Става въпрос за Селена Гомес и рапъра The Weeknd, които според списание People вече не са двойка. Според изданието причината за края на 10-месечната им връзката е невъзможността на звездите да съвместят графиците си.

Въпреки че вече не са заедно, те все още са в добри отношения и дори продължават да се чуват, категоричен е източник на изданието, близък до певицата.

"Селена и Абел се опитваха, но бе мъчително тя да е в Ню Йорк и заета със своите ангажименти, а той на турне. Беше им трудно да приемат накъде отиват нещата, но осъзнаха, че това е единственият логичен изход от ситуацията. Това обаче не значи, че Селена и Джъстийн Бийбър са отново заедно", подчертава цитираният мъж.

Въпреки че източникът на списание People твърди, че Селена и Бийбър не са започнали романтична връзка отново, доказателствата за противното се трупат.

Двамата често са забелязвани заедно през последната седмица и колата на певеца на няколко пъти бе заснета пред дома на Гомез. Освен това вчера сутринта Бийбър бе фотографиран да си тръгва от дома на Селена със същите дрехи, с които бе миналия ден по време на общия им обяд в известен веган ресторант.