Автор
Woman.bg

Къде мъжете по света правят най-добър и най-лош секс?

Ако сте сингъл, искате да попаднете на изкусен партньор в леглото и обожавате пътешествията из дестинации извън родината, този текст е за вас.

На фона на нашумялата в последните дни класация за най-добри любовници по света и сред двата пола, според която най-ярко присъствие на сексуалната сцена заявяват австралийските мъже и френските и канадските жени, ние обръщаме поглед към една друга подредба, която хвърля фокус върху сексуалните качества единствено на силния пол.

Става дума за една доста любопитна анкета, проведена от световния изследователски сайт OnePoll.com неотдавна, която дори хвърля светлина защо представителите на някои нации са толкова опитни, ловки и прозорливи майстори в любовната игра, а други – не.

Всъщност, ако търсите съвършения сексуален партньор, стойте далеч от Северна Европа! Къде обаче и защо да насочите зажаднялото си за горещи ласки сърце вижте в класацията по-долу.

Като най-големи виртуози в леглото винаги са се славели италианците, французите и испанците. Дали обаче същите тези нации попадат на челните позиции в списъка, нека да видим сега:

Най-лошите любовници в света:

1. Германия – славят се с не особено добрата си хигиена
2. Англия – мързеливи и пасивни
3. Швеция – свършват твърде бързо
4. Холандия – обичат прекалено много да доминират
5. Америка – повече си падат по грубия секс
6. Гърция (също любов-гълъб)
7. Уелс – доста егоистични са в леглото
8. Шотландия – твърде гръмогласни са
9. Турция – потят се твърде много
10. Русия – прекалено космати са

Най-добрите любовници в света:

1. Испания
2. Бразилия
3. Италия
4. Франция
5. Ирландия
6. Южна Африка
7. Австралия
8. Нова Зеландия
9. Дания
10. Канада

П.С. Това, че от класацията отсъства България, съвсем не означава, че мъжете у нас са далеч по-назад в сексуалните си умения. Участвалите в анкетата дами чисто и просто не са имали шанса да споделят сексуалния си опит с български мъж. :)

Четете още: Какво отблъсква жената по време на секс?