Ако обичате астрологията и често й се доверявате, когато взимате решения, то този материал определено ще бъде много полезен за вас. Защото всички знаем, че датата на раждане и начинът, по който са се подредили звездите, когато сте се появили на бял свят, има значение. Известно е, че всяка зодия има определени характеристики, които са общи за всичките й представители. А какъв аромат подхожда най-много на същността ви и как да подчертаете силните си страни, дори и само когато вървите по улицата, вижте още сега.



Овен

Ароматът на джинджифил отговаря чудесно на първия знак от зодиака. Той е свеж, забележим, пикантен, интересен и отличаващ се.

Телец

Телците са чувствителни, търпеливи, нежни, но и амбициозни. Ванилията е най-добрият аромат за тях, той ще им подхожда идеално. Същото може да се каже и за екстракта от зелен чай.

Близнаци

Търсете цитрусова нотка в парфюмите, които избирате. Препоръчваме ви аромата на грейпфрут, който носи сладост, но и лека горчивина. Наситените аромати, съчетаващи нежно цветно ухание, подправки и цитрусов мирис, също sa добър избор за вашата многопластова личност.



Рак


На вашия мек характер най-добре отговаря уханието на момина сълза. То е леко, нежно, но и в същото време запомнящо се.

Лъв

Определено Лъвът е звездата на зодиака, която обожава вниманието. За тях би бил чудесен парфюм с бели цветя и цитрусови нотки.



Дева


Подредени, чувствителни, уверени и независими. Ароматът, който подчертава тези чудесни качества, е този на кедрово дърво и на рози.

Везни

Най-подходящата подправка, която ще придаде характерна нотка на представителите от зодия Везни, е розовият пипер. Тя е свежа, ароматна, но и в същото време леко загадъчна и нежна.



Скорпион


Мирисът, подчертаващ сексапила и любовта ви към мистичното, е мускусът. Той е свеж, но и действа като афродизиак.

Стрелец

За темпераментните Стрелци, които обожават приключенията и сладостта на живота, най-подходящи са цитрусовите парфюми. Ароматът на бергамот е чудесен избор за вас. Също така бихте могли да заложите и на ванилия.



Козирог


Уханието, което ще подчертае амбициозната, подредената и целеустремена същност на Козирога, е опушеният и плътен мирис на маслото от ветивер. То се използва като съставка на много парфюми и е най-подходящият избор за вас.

Водолей

Вие обичате различното, екзотичното, свежото и семплото. Съставката, която трябва да присъства във вашия парфюм, е екстракт от Пачули (храстовидно растение от семейството на ментата).

Риби

Рибите са духовни личности, които обожават спокойствието, нежността и дълбоките емоции. Ароматът на тамян отговаря на тези характеристики и комбинацията му с уханието на плод би бил най-подходящият избор за парфюм.

Четете още: Тайните желания на всяка зодия