Автор
Woman.bg

Какво ще трябва да загърби Меган Маркъл, за да се омъжи за Хари?

Меган Маркъл изглежда като истинска галеница на съдбата – красива, талантлива, с успешна кариера и привлекателен любим, който не е кой да е, а британският принц Хари.

Това обаче съвсем не значи, че животът й е бил лек. Дори в момента красавицата се намира на сериозен кръстопът, разкриват британски медии.

Меган е сред главните персонажи в успешния сериал "Костюмари" вече шест години и е една от скъпо платените телевизионни актриси. Ако иска да мине под венчилото със своя принц обаче, ще трябва да се откаже от кариерата си, пишат изданията на Острова. Медиите припомнят, че и Кейт бе принудена да направи това, преди да каже заветното "Да" на принц Уилям. Настоящата херцогиня на Кеймбридж работеше като мениджър проекти в успешната семейна кетъринг компания, но загърби професията си, за да поеме функциите си на кралска особа.

Сега Маркъл ще е принудена да последва примера ѝ, ако иска да влезе в кралското семейство. От една страна, защото традициите на британската корона не биха позволили снахата на Елизабет II да се целува и разголва на малкия екран, а от друга - защото да си част от кралската фамилия носи не само позитиви, но и редица отговорности, свързани с благотворителни инициативи, пътувания и дейности.

Мнозина побързаха да коментират, че Меган трудно ще вземе подобно решение. Скорошни събития обаче навеждат на мисълта, че красавицата ще се раздели с кариерата си по-лесно от очакваното.



Появиха се твърдения, че Маркъл вече е отказала да поднови договора си за следващия сезон и занапред няма да е част от актьорския състав на ситкома. Фактът, че закри сайта си The Tig, който упорито развиваше, също навежда на мисълта, че известната дама е решила да се откаже от света на шоубизнеса.

"Меган знае, че няма как да съвмести актьорската игра с ролята на принцеса и е щастлив да жертва кариерата си. Тя наистина се радва на работата си за УНИЦЕФ и с радост ще приеме възможността да разшири благотворителната си дейност, когато стане пълноправен член на кралското семейство."

Според някои именно трудното решение, свързано с отказа от досегашния начин на живот, е причината Меган и внукът на Елизабет II все още да не са минали под венчилото. Принцът съзнава, че любимата му се нуждае от време, за да обмисли добре ситуацията и да може да вземе най-доброто решение за себе си и за връзката им. А след като се твърди, че канадката вече е направила своя избор, очакваме съвсем скоро тя и Хари да си кажат заветното "Да".