Автор
Woman.bg

Трябва ли Гала да води предаване от леглото си?

Решението на Гала и любимия й Стефан да водят "На кафе" от дома си преди седмица повдига много въпроси. Някои зрители посрещнаха идеята на телевизионерите с адмирации, други обаче ги обвиниха в липса на вкус и добро възпитание. Според почитателите на предаването начинът на Гала и Стефан да допуснат зрителите до своя дом и да им покажат дори най-интимните кътчета в него може само да радва зрителите. Вместо да се носят легенди в какъв палат живее най-дългогодишната водеща в ефира, всички които желаят, видяха уютния й апартамент. И като чуят следващия път лъжата, че Гала живее в палат в полите на Витоша с басейн и тенис корт, няма как се хванат. „Решението на водещата да си остане у дома бе продиктувано от майчинското й желание да не се отделя от болната си дъщеря и кажете ми - кой родител няма да я разбере?”, питат защитниците на Гала. То обаче показа и още нещо - 50-годишната блондинка ни най-малко не се изживява като звезда, заета 24 часа в денонощието да се крие от папараците, категорични са те.

Точно обратното: тя не се надува, не се превзема, а спокойно отваря вратите на своя дом за всички любопитни погледи. Без притеснение показва, че няма достатъчно игли и конци и дори отива по-далеч и пусна камерите в спалнята, като без капка фалш се настанява в леглото със Стефан. Само освободен и уверен в себе си човек ще направи подобно нещо, при това съвсем естествено.

Критиците на поведението на Гала обаче са категорични, че българският ефир се обогати с нова безпрецедентна излагация, след като влюбената двойка коментира актуалните събития от семейното ложе. Заредени с порядъчна доза сутрешна закуска, двамата скандализираха, като изложиха дори бельото си на показ в търсене на висок рейтинг и съответните приходи от него.

Обяснението, че дъщерята на водещата се нуждае от грижите на майка си след преживяна операция, е само за наивници, твърдят зрители, които дори се заканват повече да не гледат предаването.

Допускането на камерите до леглото издава не само невъзпитание и липса на елементарна култура, но и подклажда воайорството на зрителите, категорични са те. За Woman.bg е важно и вашето мнение, затова коментирайте двете страни на казуса, а ние ще се съобразим с виждането ви по проблема и ще съберем най-интересните размисли в нов материал по темата.

Четете още: Прикритите вражди в Холивуд