Звездната актриса Рене Зелуегър все още е влюбена до уши в приятеля си Дойл Брамхол, но любовта им й струва твърде скъпо. Според близки на дамата, известна с ролята си на Бриджит Джоунс, тя подкрепя половинката си финансово и усилено му помага с мъчителния му развод. 48-годишната Рене покрива вноската за кредита на Дойл, която е в размер на 4 000 долара месечно и се грижи за всичките му материални нужди. Близки на Зелуегър твърдят, че за 2015 г. тя е похарчила общо 60 000 долара за любимия си.

Актрисата и музикантът започват романтичната си връзка през 2012 г., две години след раздялата на Дойл с бившата му съпруга Сюзан Мелвин. За първи път Рене и сегашната й половинка се срещат в Университета в Тексас в началото на 90-те.

Чаровната русокоса дама избягва да коментира личния си живот, но няколко пъти е споделяла пред медиите, че Дойл е много специален за нея.



През 2005 г. тя се омъжи за певеца Кени Чесни, но бракът им издържа едва четири месеца. Преди това за кратко беше сгодена за Джим Кери.

Дойл Брамхол е имал връзка и с друга известна дама, британската певица Шерил Кол.

Бившата съпруга на Дойл, Сюзан, прави първите си опити да се възползва от връзката му с Рене още през 2014 г., когато заявява пред съда, че изпитва силна нужда от финансова помощ, за да издържа двете им дъщери. По официални данни по това време дълговете на Сюзън и Дойл възлизат на 300 000 долара. В този момент Сюзън и двете й деца са принудени да живеят с минимален капитал, докато Дойл постоянно е на екзотични ппочивки с Рене. Според бившата съпруга на Брамхол той многократно отказва да помогне финансово на нея и дъщерите си.

През декември 2016 г. Сюзън заявява, че приходите на Рене трябва да бъдат посочени като доказателство, че Дойл има възможност да се грижи за финансовите нужди на бившата си жена и децата им. Зелуегър отговаря, че финансовото й положение няма нищо общо с материалните затруднения на Сюзън. Въпреки това актрисата и до днес е част от тежкия развод на любимия си.



Четете още: Как медиите легитимираме хора като „Александър Николов“