Каква по-хубава новина за всички нaс, които израснахме през 90-те с песните на бой банди като N`Sync? Поводът за все още непотвърдената новина, че бандата, от която започна кариерата на Джъстин Тимбърлейк ще се събере, е едно то най-големите събития на годината, а именно Супербоул.

Вчера в медиите беше разпространена новината, че в момента оргаизаторите на грандиозното събитие водят преговори с Джъстин Тимбърлейк. Последният път, в който той участва на Супербоул бе преди 13 години. Тогава изявата му беше съпътствана със скандал - по време на едно от изпълненията му с Джанет Джексън, Джъстин разкъса блузата й и цял свят видя голата гърда на певицата.

Всяка година в полувремето на Супербоул световна звезда изнася концерт като предните години хедлайнери бяха Бионсе, Мадона, Лейди Гага, Бруно Марс, Колдплей и Кейти Пери.

Преди няколко дни Джои Фатано, който е един от членовете на N`Sync беше попитан в интервю дали легендарната банда ще се събере за шоуто на Джъстин Тимбърлейк. Тогава Джои отговори, че все още не е известно дали това ще се случи: "Ако всички сме съгласни и можем, ще го направим. Ако не можем да се включим всички, няма да го правим. Просто е", сподели певецът.



Феновете на бой бандата бяха разочаровани през 2002 г., когато момчетата обявиха, че групата се разпада. Те се завърнаха заедно на сцената през 2013 г., когато Джъстин Тимбърлейк беше удостоен с наградата "Авангард", която е на името на Майкъл Джексън. Дали съвсем скоро няма да ни зарадват с нова съвместна изява? Напомняме ви, че в полувремето на Супербоул 2013 г., когато Бионсе изнесе концерта си, Destiny`s Child също зарадваха публиката с няколко изпълнения.



Четете още: Снимат претендентките за Plаymate 2017