Автор
Woman.bg

Барак Обама към Мишел: Благодаря ти, че ме търпиш!

Бившата президентска двойка на САЩ – Мишел и Барак Обама, отбелязаха 25 години брак.

Изящната Мишел поздрави съпруга си по повод личния им празник с черно-бяла снимка от деня на сватбата им. Умилителният кадър в комбинация с посланието към него, гласящо "Честита годишнина! Четвърт век по-късно ти все още си най-добрият ми приятел и най-невероятният мъж, който някога съм познавала! Обичам те!", силно докосна онлайн потребителите. Те не спестиха възторга си от чистата и искрена любов, която семейната двойка е успяла да съхрани един към друг през годините.


Барак Обама от своя страна също не пропусна да честити сребърната годишнина от сватбата на съпругата си. Докато Мишел говореше на конференция в Пенсилвания заедно с продуцента и режисьор Шонда Раймс, организаторите на събитието я прекъснаха, за да ѝ пуснат затрогващо послание от бившия държавен глава по случай личния им празник.

"Трябваше да те прекъсна събитието, защото днес отбелязваме 25 години брак. Идеята, че ме приемаш вече четвърт век е красноречиво доказателство за това какъв чист, прекрасен и търпелив човек си. За мен бяха много по-лесни тези години, защото в интерес на истината ти бе не само невероятен партньор, прекрасен приятел, някой, който винаги ме разсмиваше, някой, който се грижеше винаги да следвам пътя, който смятам за правилен, но и пример за подражание за дъщерите ни и за цялата нация. Твоята сила, изящество, целенасоченост и честност са забележителни. Затова и не се учудвам, че всеки, който те опознае добре, те заобиква, както те обичам и аз", сподели Барак Обама в клипчето и трогна до сълзи интернет аудиторията.