Днешният ден ни посрещна с новината, че Клои Кардашиян е бременна, което означава, че кланът Кардашиян/Дженър е в очакване на цели три нови попълнения.

Припомняме ви, че началото на месеца стана ясно, че Ким и Кание очакват момиченце от сурогатна майка, а само преди дни се оказа, че и 20-годишната Кайли Дженър ще има бебе от приятеля си рапъра Травис Скот. Двамата са заедно от април, а според запознати бебето ще се появи на бял свят през февруари следващата година.

В края на януари, началото на февруари трябва да се роди и бебето на Ким. Тя и съпругът ѝ дълго избирали сурогатната майка, която ще износи рожбата им, защото желаели процесът да протече възможно най-безпроблемно. За да са сигурни, че бъдещият им наследник ще се радва на добро здраве, те дори изготвили строг здравословен режим, който сурогатната майка да спазва.



Според американските медии 33-годишната Клои пък е бременна в третия месец от приятеля си 26-годишния баскетболист Тристан Томпсън. Клои официално потвърди новината чрез снимка в профила си в Instagram. Тя представлява колаж от кадри на Клои и Тристан, под една от които красноречиво пише "мама+татко".

Източник на списание People разкрива: "Да има дете е нещо, за което Клои мечтае от години. Тя обаче нямаше да се реши на тази крачка, ако не бе с човек, който усеща като подходящ за себе си. Тя не допусна това да се случи, докато бе с Ламар, Джеймс [Хардън] или Френч Монтана. Не се почувства достатъчно сигурна нито с тях, нито с някой от другите си половинки. Но сега е наистина щастлива, не само ще става майка, но и ще възпитава дете заедно с човек, който искрено обича. Всичките са на седмото небе от щастие за тях.