Пищната красавица от ранга на моделите Plus size Диана Сирокай публикува кадри на профила си в Инстаграм, на които изглежда досущ като риалити звездата Ким Кардашиян.

21-годишната притежателка на впечатляващи форми е запален фен на риалити звездата от нашумялата фамилия Кардашиян.

Това е и поводът едрата манекенка от Лондон да се появи в социалните мрежи в същата секси поза и бял бански костюм, в които позира и нейната фаворитка.


Под снимката смелата макси моделка открито изразява възхищението си от Кардашиян, облечена именно в този бански костюм, а самият кадър тя е озаглавила: „Ние сме две жени с различни тела.“

„Моите недостатъци са моята сила“, пише още тя под самия колаж, а посланието й е последвано от редица лайкове и коментари, одобряващи визията й.


„Колкото и да съм фен на Ким, трябва да призная, че ти изглеждаш още по-фантастично!“, споделя пък друг почитател под кадъра.

Моделът има около 480 хиляди последователи в социалната мрежа, а с фотоса към момента е събрала над 32 хиляди харесвания.

Сред позитивните коментари има и такива, които съветват Сирокай да не се сравнява с Ким, а да подчертава собствената си индивидуална хубост, с чието мнение сме напълно съгласни и ние.

А на вас, коя от двете дами ви харесва повече?

Четете още: И пълничките модели могат да бъдат секси