Броени часове остават до последния срок за регистрация в най-престижия конкурс за сексапил. Именно от него, Николета Лозанова, Златка Димитрова, Маги Бадер, Златка Райкова, и куп други красавици започнаха звездната си кариера и се превърнаха в синоним на успяла и красива жена, сбъднала всичките си мечти.

Заявка за участие са направили над 300 претендентки. Крайният срок за записване е сряда, 20-ти септември!!! Така, че побързайте!

До момента в конкурса са се регистрирали повече от 300 кандидатки. Но само дванадесет момичета, които наистина спрат дъха, ще бъдат избрани за участие в конкурса. Всички те ще заблестят на корицата на сп. Плейбой през месец октомви. В началото на декември ще бъде и официалното събитие по представяне на претендентките и обявяване на победителката. А топ жури ще избере най-красивата и сексапилна от всички. Playmate 2017 ще спечели куп парични и предметни награди, както и самостоятелна корица на Мъжката Библия.
Регистрация за конкурса става на официалната Facebook страница на конкурса или на email: cast.playboy@gmail.com. Момичетата, които заявят участие трябва да изпратят свои снимки и да имат навършени 18 години.
Правата за провеждане на конкурса Playmate Of The Year 2017 са собственост на фирма DSG Production, собственост на Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълъбов.