Автор
Woman.bg

Звездите, които преминаха границата на благоприличието

Палавото поведение на Никол Кидман (страстната целувка, която даде на колегата си Александър Скарсгард по време на наградите "Еми") ни накара да си припомним и други подобни горещи, но не особено адекватни звездни прояви на червения килим.

Започваме с целувката между кралицата на попа Мадона, Бритни Спиърс и Кристина Агилера – сцена, която не просто предизвика дискусия, но и оказа влияние върху цялата съвременна поп култура.

Ласките трите известни дами си размениха през далечната 2003 година по време на наградите на MTV. Тогава, по време на обща песен, пред погледите на слисаната публика Мадона неочаквано пусна език първо на Бритни, а после и на Кристина и двете облечени в провокативни бели тоалети, и двете упорито опитващи се да избягат от тогавашния си имидж на добри и консервативни момичета.



Само година по-късно поп-звездите Джанет Джексън и Джъстин Тимбърлейк шокираха зрителите по време на съвместно музикално изпълнение в Хюстън, когато на полувремето на финала по американски футбол "Супербоул" Тимбърлейк разкъса част от костюма на Джанет и показа бюста ѝ.

Телевизия Си Би Ес се извини за излъчването на изненадващата еротична сцена и обяви, че е станало случайно. Мнозина обаче се съмняват в твърденията за непреднамереност. Като доказателство се изтъква и предварителният анонс на Ем Ти Ви, който обещава "шокиращи моменти от Джанет".



Друг подобен скандал е отново с участието на Мадона. Преди две години звездата бе засипана с подигравки, след като целуна страстно на сцената колегата си Дрейк.

Докато 57-годишната тогава Мадона и 28-годишният Дрейк пяха в дует, поп-икона го награби, впивайки устни в неговите. Целувката продължи дълго, а после като че ли още по-дълго рапърът намръщено се държа за устата, избърса се и дори се изплю.