Всеки един от знаците на зодиака има с какво да се похвали по отношение на сексуалния си живот, както и с всичко онова, което обича да прави заедно с интимната си половинка в леглото.

Овен


Овенът обича буйния и често пъти агресивен секс. Предпочита той да дърпа юздите и да контролира нещата. Когато обектът на техния интерес е наблизо, не чакат, а действат директно. Желаят незабавно удовлетворение на сексуалния си нагон и не отстъпват пред никакъв отказ. Не си падат особено по романтичната любовна прелюдия, но определено се разтапят от милувки по косата и по шията. За тях сексът е секс, когато е динамичен, малко груб, страстен и огнен.

Най-чувствителните зони при Овена са раменете и пръстите.

Телец


Телецът е сред най-чувствените представители на зодиака. Достатъчно е само едно леко докосване, нежна дума или поглед дори, за да загуби контрол под краката си, да се възбуди и изпадне в любовен екстаз. За него прелюдията към любовната игра дори има по-важна роля, отколкото самият сексуален акт.

Най-чувствителните зони при Телеца са талията и областта над интимните части.

Близнаци


Близнаците обичат експериментите и разнообразието. За тях сексът е най-възбуждащ, когато се прави на различни и всевъзможни места и по-най-различни и неприлагани до момента начини. Особено много си падат по мръсните думи, които направо ги подлудяват. Невероятни и изпипани флиртаджии с богато въображение, те винаги знаят как да доставят максимално удоволствие на себе си и на партньора си.

Най-чувствителни зони при Близнаците са устните и гърдите.

Рак


Чувството и творчеството играят вдъхновяваща роля в сексуалната игра при Раците. Те са изключително интуитивни и лесно могат да усетят от какво точно има нужда партньорът им. Освен любвеобвилни обаче са и достатъчно похотливи, за да доведат до космически екстаз и най-претенциозния партньор в леглото си. Увличат се силно и по оралната симулация от всякакъв вид.

Най-чувствителни зони при Раците са стъпалата и прасците.

Лъв


Лъвът е известен с уникалната си сексуална харизма и мощен магнетизъм, с които с лекота привлича всеки препречил се на пътя му потенциален сексуален партньор. Лъвовете са хедонисти до мозъка на костите си, но освен да получават, обичат и да даряват партньора си с неземно удоволствие. Лъвът е страстен, нежен и доста изкусен любовник. Знае как да борави с инструментите на любовта до съвършенство. Дългата прелюдия преди самия секс за него е от огромно значение за извличане на максимална наслада от любовната игра.

Най-чувствителни зони при Лъвовете са гърдите и кръста.

Дева


Не се заблуждавайте по името на зодиакалния знак. Не, Девата далеч не е девица, каквато ви изглежда на пръв поглед. Всъщност този високоенергиен знак може да се окаже същински вулкан от мощна сексуална енергия. Обожават масажа и нежните милувки преди сюблимния момент.

Най-чувствителни зони при Девите са коремът и ханшът.

Везни


Везните са известни като едни от най-сладострастните и изтънчени зодиакални знаци. Те обичат финеса, изискаността и естетиката в секса. Да изглеждат зашеметяващо в очите на партньора си по време на любовната игра за тях е закон. Затова и много държат на присъствието на такива елементи като секси бельо, тиха възбуждаща музика, ароматни свещи, приглушена светлина, които правят интимния акт още по-красиво и пълноценно изживяване.

Най-чувствителните зони при Везните са раменете и шията.

Скорпион


Скорпионите имат репутацията на страстни, похотливи и силно сексуални хора. За да бъде сексът на ниво и да извлекат оптимална наслада от него, те имат нужда от дълбоки чувства и вълнуващи емоции. Обичат да властват и контролират положението в леглото и го правят с лекота и замах. Виртуози на френската любов.

Най-чувствителните зони на Скорпиона са гърбът и дланите.

Стрелец


Стрелците са склонни лесно да се отегчават, затова се и отличават със своята спонтанност в сексуалния си живот. Когато са сингъл, няма по-големи флиртаджии от тях и по-страстни търсачи на любовни усещания. Обичат експериментите и новостите в леглото.

Най-чувствителни зони при Стрелеца са ръцете и устните.

Козирог


Козирогът е сред най-сексуалните, но и сред най-чувствените знаци в зодиака. Имат мощно либидо и могат да се възбудят дори от най-лекото докосване.

Най-чувствителни зони при Козирозите са коленете и бедрата.

Водолей


Водолеите са може би най-интелектуалният и идеалистичен знак що се касае до сексуалния им живот. Те са непостоянни, обичат да бъдат съблазнявани и ухажвани постоянно. Въображението им в леглото е толкова развинтено, игриво и необуздано, че често граничи дори и с невъзможното.

Най-чувствителни зони при Водолеите са шията, косата и ушите.

Риби


За Рибите може би най-силно важи правилото, че тихите води са най-дълбоки. На пръв поглед те могат да ви изглеждат недостъпни и недосегаеми, но спечелите ли веднъж сърцето им, те стават най-горещите любовници, за каквито дори и не сте си мечтали. Те са романтични, чувствени и всеотдайни в леглото. За тях удоволствието на партньора им по време на любовната игра дори е по-важно дори от собственото им такова.

Най-чувствителни зони при Рибите са устните, гърбът и коремът.

Четете още: Зодия ЖЕНА