Автор
Woman.bg

Четирите причини, поради които жените имитират оргазъм

Проведено наскоро американско проучване разкри най-честите причини, поради които дамите имитират удоволствие в леглото. Вижте ги:

Желание да зарадва половинката


Представителите на силната половина от човечеството са категорични, че докaрването до оргазъм на половинката покачва мъжкото им его. Освен това мисълта, че жената е близо до края, им помага и самите те да свършат по-лесно.

Ние сме напълно наясно с това, затова и понякога имитираме заветното О, за да зарадваме партньора си и да му помогнем по-бързо самият той да изпита оргазъм.

Да бъде възнаграден за старанието

Понякога въпреки старанието на мъжа достигането до оргазъм е невъзможна мисия, просто защото не сме в подходящото настроение. Тогава имитацията е начин да не засегнем неговите чувства и все пак да го възнаградим за старанието.



За да се сложи по-бързо край

Има случаи, при които сексуалният акт е неприятен, причините за това са различни и няма да се спираме на тях сега. Но анкетирани представителки на нежния пол разкриват, че в такива моменти са имитирали оргазъм, за да приключи по-бързо неприятният им секс. Така те имали повече контрол върху ситуацията.

За да се спести неудобен разговор

Случва се имитирането на оргазъм да е в резултат на не добра техника на мъжа. Понякога не успява да ни целува там долу, така че да ни изстреля в небесата, или въпреки ентусиазма му и смяната на различни пози, пак сме далеч от края. В такъв момент ни се вижда по-лесно да имитираме оргазъм, отколкото да водим разговор за това какво не е наред.

Но това решение е напълно погрешно. Откритата комуникация с партньора е в основата както на добрата връзка, така и на добрия сексуален живот. Бъдете честни и деликатно споделете какво трябва да се промени, за да свършите по-лесно, посъветвайте го кога да забърза или забави темпото и т.н. За да си спестите разправиите с благоверния обаче, ви съветваме да се постараете, докато водите разговора, да не звучите поучително като учителка от началните класове.