В съвременното общество бездетността или нежеланието да имаш деца се осъждат. Въпреки това сред известните личности има много, които не се страхуват да заявят отказа си да имат наследници публично. Те предпочитат да посветят времето си на човека до себе си, кариерата си или на самите себе си.

Кои са те може да разберете в следващите редове:

Рене Зелуегър е една от знаменитостите, които категорично не желаят потомство. "Майчинството никога не ми е било цел. Не гледам на нещата по този начин", искрено сподели тя в интервю преди време.



Прекрасната Ева Лонгория вече е на 42 години и въпреки че мина под венчилото с медийния магнат Хосе Антонио Бастон, тя не смята да създава деца. "Децата не влизат в плановете ми за близкото бъдеще", категорична е Ева. Феновете й обаче се надяват тя да промени решението си, ако любимият й поиска да има наследници. Навремето и Ева Мендес твърдеше, че не иска деца, а днес е горда майка.



Неотдавна Дженифър Анистън написа силни писмо, в което защити избора си да не бъде майка. "През последния месец видях как стойността на една жена се определя единствено от това дали има мъж до себе си и дали е майка. Искам да кажа на всички жени, че ние сме напълно завършени и пълни с или без партньор до себе си, с или без дете."



Вижте останалите дами, които нямат желание да създават деца, в нашата