Щастлива в любовта си с Живко се чувства Ася Капчикова, който е сигурна, че най-сетне е срещнала своята сродна душа. Двамата с 26-годишния мъж, който има частен бизнес, се запознали на парти и той й направил добро впечатление с това, че не пиел алкохол. После Капчикова имала ангажименти в провинцията, но Живко непрекъснато й пишел. „Помислих го за лепка, два пъти му вързах тенекия, като се прибрах в София”, връща се в спомените си Мис Плеймейт 2015.
Известните имат доста проблеми във връзките си и ние с Криско също, призна още Ася Капчикова пред Венета Райкова. Тя бе категорична, че с рапъра се състезавали кой е по-известен и затова не могли да опазят за дълго връзката си. „Живко не е с мен заради славата”, отсича красавицата, която се грижи сериозно за външния си вид. В това си начинание среща подкрепата на новия си любим, който също е в топ форма. „Пробвах да накарам Криско да тренира, но без успех”, смее се с днешна дата моделката, която отскоро е и дизайнер.

Преди седмици тя пусна първата си линия бански костюми. В начинанието си вложила хонорара от „Фермата 2”. Засега шие костюмите в София, но има планове да изнесе производството и зад граница. „Инвестирах разумно, не съм бързала да изхарча хонорара си веднага, въпреки че го взех отдавна”, обясни още Капчикова, която продава в интернет творенията си.

Четете още: Плеймейтките решиха сами: Златка Димитрова е най-добрата