Памела Андерсън се прочу благодарение на перфектните си форми, които щедро показваше в изрязани бански в сериала "Спасители на плажа".

От превъплъщението на звездата в Си Джей Паркър минаха две десетилетия, но актрисата и модел е все така секси.

Твърдението ни нагледно се доказва от снимките, които папараците успяха да направят на 50-годишната дама по време на почивката ѝ в Южна Франция. На кадрите звездата изглежда повече от перфектно, демонстрирайки визия, с която може да засрами редица от по-младите си колежки.

Смотри в какой прекрасной форме Памела Андерсон #pamelaanderson

A post shared by PEPLETALK.RU (@peopletalkru) on



От снимките става ясно, че Памела прекарва почивката си в компанията на непознат мъж. Двамата най-вероятно обаче са само приятели, тъй като от месеци насам медиите упорито твърдят, че русокосата сексбомба е във връзка с основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж.

Твърденията за връзка между двамата бяха разпространени още през 2014 г., когато Памела бе снимана да излиза от посолството на Еквадор във Великобритания, където 45-годишният Асандж пребивава.

Появи се информация, че срещата между двамата е била инициирана от Андерсън, която е търсила подкрепа от страна на Асандж за кампанията си, подпомагаща дами, жертва на сексуално насилие. Срещите между двамата обаче продължават и Памела е засичана често в посолството на Еквадор в Лондон, особено през последните месеци.

Въпреки това тя отрече двамата да имат връзка и призна, че са просто добри приятели.