Автор
Woman.bg

Ето какво задължително трябва да правите преди секс

Няма нищо по-хубаво от неочаквания секс, който е плод на спонтанни и силни чувства между двама души, но и планираните ласки могат да бъдат не по-малко страстни.
Когато знаем, че довечера, след ден или два, ще бъдем в прегръдките на половинката си, имаме повече време да се подготвим и да предприемем някои действия, които ще направят секса още по-хубав и запомнящ се. Вижте кои са те:

1.Оставете еротичното настроение да ви завладее

Положителната нагласа и душевното ни състояние са много важна част от изживяването. Ако предварително се настроите позитивно и дори усещате вълнение от предстоящите страстни мигове, ще си доставите още по-голямо удоволствие. Можете да помислите и за нов експеримент в леглото.



2.Забравете за работата веднага щом напуснете офиса

Оставете лаптопа, телефона и всичко, което би ви накарало да мислите за задълженията си, настрана. В противен случай сексът няма да има същото отпускащо въздействие.

3.Изпращайте провокативни съобщения на партньора си

Създайте необходимото напрежение, което ще накара половинката ви да ви желае още повече. Дайте воля на въображението си и разкрийте малка част от това, което планирате да се случи. Загатвайте, провокирайте, накарайте партньора си да брои часовете и минутите, оставащи до секса.

4.Подберете подходящо бельо

Не подценявайте силата на ефирните копринени или сатенени нощници, както и на красивото бельо. Дори отложете колкото може повече същинската част и оставете половинката ви да се наслади на красивата гледка. Мъжете обожават предизвикателното бельо, а то ще създаде настроение и във вас.

5.Може да заложите на медитация

Измислете си ритуал, който ще ви успокои и ще ви накара да се отпуснете. Може и просто да се разположите удобно в леглото, да затворите очи и да си пуснете музиката, която обичате и която би ви предразположила към секс.



6.През деня консумирайте лека храна

Нищо, което би ви натоварило психически или физически, не е препоръчително преди страстна нощ. Избягвайте храните, които предизвикват подуване или друг дискомфорт, защото това ще отнеме от насладата, която ви носи чувството на вълнение от предстоящия секс.

7.Помислете за всеки детайл от визията си

Бъдете безупречни от главата до петите. Погрижете се за прическата си, за маникюра, педикюра и за всеки детайл и позволете на партньора си да се наслади на всеки сантиметър от тялото ви. Разбира се, не забравяйте и най-важния момент – парфюма.



Четете още: 8 начина да го накарате да мисли за вас постоянно