Автор
Woman.bg

5 знака, че летният флирт прераства в нещо по-голямо

В разгара на горещия сезон, когато всички оставяме задръжките си вкъщи и просто се забавляваме на екзотично място, е отличният момент, в който да срещнем интересни личности. С някои от тях изживяваме прекрасни летни емоции, а с други просто флиртуваме. Често, когато сме далеч от дома си, променяме поведението си почти неусетно и дори по-лесно се поддаваме на нечий чар. Как бихме могли да предскажем, че между нас и морската ни тръпка ще пламне искрата на любовта и летният ни флирт ще прерасне в нещо повече?

1.Говорите си за бъдещето

Разговорите за бъдещето винаги са много показателни, защото именно те разкриват по непринуден начин намеренията на двете страни. Ако сте на почивка далеч от града, в който живеете, се опитайте да засегнете темата за бъдещите ви планове. А в случай, че той го направи пръв и ви попита кога ще се видите отново, то имате повод за радост и надежда, че отношенията ви ще се развият.

2.Излизате с неговите приятели и той излиза с вашите

Ако ви представи на приятелите си и ви кани да излизате не единствено насаме, но и в компания, то това може да е признак за по-сериозни намерения. Прекрасно е да се забавлявате заедно и да споделяте общи приятели. Този фактор е много важен за мъжете. Забележете как се държи с вас пред приятелите си, може би търси тяхното одобрение.



3.Обърнете внимание как се държи с вас през цялото време

Без значение от обстоятелствата, компанията и мястото, милото отношение и сериозните намерения са лесно доловими. На първо място обърнете внимание дали този човек ви уважава, дали преценява действията и думите си и дали ви кара да се чувствате специални. Мъжете винаги ще намерят повод да ви зарадват и да ви демонстрират романтичното си отношение към вас, ако имат по-сериозни намерения.

4.Все по-често замества „аз“ с „ние“

Както вече споменахме, изказът може да издаде много за отношението на даден човек към вас. Дори в малките жестове и думи се крият отговорите на много въпроси. Ако по време на разговор чуете, че той споменава думата „ние“ вместо „аз“, то трябва да знаете, че това е явен знак за по-дълбоки чувства от негова страна. Той планира да продължи контакта си с вас и след края на почивката.

5.Вие искате да се случи нещо повече

Може би най-важната подробност от цялостната картина. Сериозните отношения и романтичните връзки не се случват, без да искаме. Ако вие имате нагласата за нещо по-дълготрайно и по-скоро търсите любовта, отколкото развлечението, то е много вероятно това да се случи.



Четете още: Кой получава повече оргазми и защо