Моника Валериева се похвали с бяла булчинска рокля и пръстен с диамант. Брюнетката е на романтична ваканция с мъжа до себе си, когото крие от медиите. Бившата участничка във „ВИП Брадър” отказва да разкрие дали той е българин или чужденец, но не крие, че обикаля света с него и са забавлява добре. Снимките от профила й във Фейсбук с красивото бижу и бялата рокля накара приятелите да й честитят предстояща венчавка.

Моделката постна и философски размисли относно бъдещия татко на децата си, като така допълнително подхрани слуховете, че има намерение да се бракува: „Искам мъж, който ще може да мотивира децата ни, ще им покаже какво е добър вкус и ще ги научи да изграждат характерите си. Да, тези мъже имат пари, имат скъпи коли, носят костюми с ръкавели, защото, в крайна сметка, това са си поискали от живота. В името на добрия „генетичен“ код, който искам да предам на децата си, аз избирам този мъж. Наречете ме материалистка”, отсича Валериева.

При участието си при Гала преди броени дни тя бе категорична, че е влюбена и мъжът до нея е по-стар. „Приятелят ми е по-голям от мен. Надявам се сега да не напишат, че ходя с дядо ми”, застрахова се Моника.

Четете още: Секс изненади през месец юни за всяка зодия