Автор
Люблена Папазова

Крисия работи на рождения си ден

Малката певица Крисия, която родена точно на празника на детето 1 юни, прекара вечерта на рождения си ден на работа. Разградчанката участва в записа на шоуто на Слави Трифонов, което започна в 20.30 часа в студиото на предаването в НДК. Заедно с господин Андреев Крисия е участник в рубриката "Запознай се с малките", която се излъчва в петък.

Записът обаче бе точно на празника на малката хубавица, която обаче ни най-малко не изглеждаше натъжена от съвпадението. Тя излезе с широка усмивка на сцената, облечена в черна туника и прие поздравленията на Слави. Той не пропусна да й направи комплимент, че става все по-хубава."Много съм доволна, че съм родена точно на 1 юни, защото винаги ще си остана дете", сподели изпълнителката, която стана на 13 години.

За разлика от преди две години, този път Крисия не черпи Слави и музикантите от "Ку-ку бенд" с бонбони в студиото.Трифонов пък не пропусна да разкритикува господин Андреев, който честитил празника на изпълнителката на "Детска планета" чак в студиото, вместо да и се обади още сутринта по телефона.

Четете още: Крисия влиза в българските учебници