"Мис Вселена" е ежегоден международен конкурс за красота, който обаче за разлика от други не издига на пиедестал болезнено слабите момичета и тези, претърпели десетки пластични интервенции.

До съревнованието се допускат само дами с естествена визия или иначе казано най-обикновени момичета, които и без грим изглеждат перфектно.

Убедете се в това, като разгледате колажи, запечатали снимки на участничките в конкурса със и без грим.

Ирис Митенер

24-годишната красавица, която миналата година спечели титлата "Мис Вселена" е студент по челюстна хирургия във Франция. Митенер се увлича от екстремни спортове като скачане с парашут и бънджи скокове.

В рамките на един от етапите на конкурса, в който участничките отговаряха на въпроси на журито, "Мис Вселена" повдигна въпроса за миграционната криза.

"Във Франция ние искаме да имаме колкото се може по-голяма глобализация. Искаме да имаме колкото се може по-голям обмен на хора. Може би някой ден това ще се промени, но сега границите са отворени. Отворените граници ни дават възможност повече да пътуваме по света и да откриваме повече неща за това, което го има по света", заяви Ирис тогава.



Вижте останалите снимки в нашата