Автор
Woman.bg

Когато искрата пламва на снимачната площадка...

На снимачната площадка често се случват чудеса, тя сама по себе си е чудо. Там се преплитат съдби и често пламват любовни искри. Вижте някои от двойките, чиято любов е започнала пред камерата.

„Трудна свалка“ (2003 г.)

Във филма мъжемразката Рикш (Дженифър Лопес) случайно среща обаятелния Лари (Бен Афлек). Между тях пламва любов, която обаче не е ограничена само до снимачната площадка на филма. В истинския живот двамата актьори почти стигат до венчилото, но така и не минават под него. Джей Ло разбира, че Афлек й е изневерява и това става причина за тяхната раздяла. Те съобщават, че няма да се женят ден преди насрочената за сватбата дата.

„Вики Кристина Барселона“ (2008 г.)


Getty Images


Може би мнозина знаят, че лудата любов между Хавиер Бардем и Пенелопе Крус пламва именно на снимачната площадка на „Вики, Кристина, Барселона“. Във филма двамата също са двойка, щура и нетрадиционна. Към днешна дата те са щастливо женени и имат две деца.

„Апартаментът“ (1996 г.)



Романът между Моника Белучи и Венсан Касел започва по време на снимките на „Апартаментът. “ В продължение на години те са една от най-красивите двойки в света на киното. Към днешна дата те вече не са заедно, а само преди дни стана ясно, че италианската актриса има нова изгора.

„Мистър и мисис Смит“ (2005 г.)



Това бе може би най-обичаната звездна двойка. Брад Пит и Анджелина Джоли се влюбват на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит“. Двамата актьори създадоха огромно семейство, но за нещастие и тяхната любов приключи наскоро.

„Дни на грохот“ (1990 г.)



Помните ли онези рижи къдри от младите години на Никол Кидман? В тях се влюбва и Том Круз в началото на 90-те години, докато заедно снимат „Дни на грохот“. Към днешна дата актьорите не са заедно, но преди да се разделят, са една от най-хубавите двойки в Холивуд.