С настъпването на новата година всеки от нас си поставя голяма цел, която да преследва през следващите 12 месеца.

Красавицата Никол Кидман не крие, че нейната мечта е да стане майка отново и то точно през 2017-а. Актрисата вече се радва на четири деца, като две от тях, Изабела на 25 г. и Конър на 21г., са осиновени от нея и първия й съпруг Том Круз. Малко след като среща сегашната си половинка Кийт, тя ражда Съндей Роуз, която вече е на 8 г., а впоследствие на бял свят се появява и синът им Фейт, който е от сурогатна майка.
Пред медиите 49-годишната актриса споделя:

"С Кийт копнеем да имаме още деца. Баба ми също е родила майка ми, когато е била на 49. Ще бъда много щастлива, ако и аз успея да забременея на тази възраст.
Не крия, че много пъти съм се разочаровала, когато съм опитвала да зачена, но не се е получавало. Сърцето ми се късаше, защото мислех, че никога няма да забременея. Не можех да повярвам, че родих за първи път, когато бях на 41 г. Беше чудо, след толкова години неуспешни опити. След това отново исках да забременея, но се наложи да се обърна към сурогатна майка. Бях толкова разочарована, че шансовете ми да родя отново намаляват все повече и повече. След това на бял свят се появи синът ни Фейт.”

Може би тази година ще очакваме новото звездно бебе!