Автор
Woman.bg

Стивън Хокинг: Ново революционно хапче ще промени хода на човечеството

Хапче, което ни прави по-умни, е новото революционно откритие, което ще промени света, разкри Стивън Хокинг. Именитият британски физик и космолог твърди, че дължи умствените си способности към момента на специално разработено хапче-чудо, което оказва изключително мощно въздействие върху мозъчната дейност. Според него това може да се окаже "най-голямото събитие в човешката история".

В интервю с Андерсън Купър 74-годишният Хокинг споделя, че мозъкът му функционира по-успешно от всеки друг път, отчасти именно и благодарение на въпросната вълшебна таблетка. "Мозъкът е като мускул. Трябва да го тренирате и да използвате добавки по същия начин като културистите. С тази разлика, че го правите за мозъка, а не за тялото. Точно това правя и аз самият, за да подобря умствените си способности", казва Стивън Хокинг.

Похвалите си за чудотворния медикамент не спестиха и други известни личности, които не крият, че са изпробвали вече продукта върху себе си. Сред тях са атлетът Том Брейди, рапърът Кание Уест и актьорът Дензъл Уошингтън.

Революционното откритие съдържа уникална формула от естествени витамини и минерали, която "отключва" неподозирани умствени способности в човешкия мозък. "Добавката няма аналог сред мозъчните стимулатори и е най-добрата за подобряване на паметта, изостряне на вниманието, повишаване на енергията, концентрацията и интелекта", твърдят учени от екипа на Харвардския университет, които стоят зад проекта. Те вече са патентовали произведението си, което след последна серия изпитания предстои да бъде пуснато и в аптеките.

Дали действително бъдещият интелект на човечеството зависи от въпросното хапче, което обещава революционен прогрес в умствените възможности на човечеството, очакваме да разберем с нетърпение.