Емили Ратайковски е едно от най-разпознаваемите лица в света на модата и шоубизнеса, благодарение на изключителната си фигура и сексапилното си излъчване.

В петък красавицата събра погледите в ресторант в Лос Анджелис по време на обяд с приятеля й Джеф Маджид. 25-годишният модел показа стегнатата си фигура и хубавия си тен, облечена с прилепнал къс бял потник и бели джинси с висока талия, а деликатно златно колие красеше деколтето й.

Джеф и Емили са заедно от 2014 година насам и по всичко личи, че все още са щастливи от любовта си. Той също бе издържан в лежерен стил, облечен със сиви панталони, бяла фланелка и елек от деним. И двамата носеха кафяви кожени чанти с дълга дръжка, като Емили беше съчетала нейната с кафяви кожени сандали.

По-рано тази седмица в профила си в Instagram, Емили сподели снимка, на която демонстрира брилянтната си фигура в син бански от две половини. Малко след това моделът разкри откъде е наследила пропорциите и структурата си, публикувайки снимка с майка си, Катлийн, по бански. Емили тук е заложила на леопардовия десен, а майка й – на черно-бялото райе.