Много тийнейджърки си мечтаят да се омъжат за известен актьор, но с годините сякаш се убеждават, че това е невъзможно.

Но истината, е че въпросният копнеж далеч не е толкова нереален, колкото си мислим. Има редица популярни красавци от големия и малкия екран, който са се оженили за напълно неизвестни дами, работили като сервитьорки, брокери, барманки и т.н.

За да не бъдем голословни, вижте следващите редове, показващи кои са въпросните актьори и кои са техните половинки - съвременни пепеляшки, на които, признава ме си, завиждаме:

Ива Мавракис и Юан Макгрегър

Тази красива дама от Франция и знаменитият актьор се запознават на снимачната площадка, но Ива не е актриса, а е човекът отговарящ за декорите. Но ето, че тя успява да привлече вниманието на филмовата звезда и още от първия ден на запознанството си двамата са неразделни. Те са женени вече 21 години и са горди родители на четири дечица.

Лусиана Баросо и Мат Деймън

Лусиана никога не е стъпвала на червения килим преди да срещне настоящия си съпруг. Красавицата води съвсем нормален живот и си изкарва прехраната като барманка, докато един ден в заведението, в което работи, не влиза Мат Деймън. Лусиана не издържа на изкушението и отива при него, признавайки му, че е голям негов фен.

Актьорът е силно заинтригуван от красавицата и иска да я опознае по-добре, затова я кани на среща. През 2005 те се женят и днес са родители на четири красиви дъщери и еталон за успешно семейство в Холивуд.

Каролин Фентрес и Крис О'донъл

Двамата са заедно още от колежа и въпреки че днес Крис е успешна филмова звезда, Каролин продължава да работи като учител в държавно училище и е твърдо решена, че няма да се откаже от професията си, въпреки че се е докоснала до блясъка на Холивуд.

Зоуи Бъкман и Дейвид Шуимър

Звездата от "Приятели" Дейвид Шуимър е на снимки в Лондон, когато един ден с колеги отиват да похапнат в местен ресторант. Обслужва ги красива млада дама на име Зоуи, от която Дейвид е силно запленен. Актьорът кани девойката на среща, тя приема и останалото е история... с щастлив край, защото през 2010 двамата се венчават.

Тара Уилсън и Крис Нот

Тара работи като сервитьорка, когато се запознава с Тузара от "Сексът и градът. Това не пречи на Крис да се влюби лудо в екзотичната красавица и след осемгодишна връзка той най-накрая се осмелява да ѝ предложи брак. Тя приема и от 2012 двамата са щастливо женени.

Камила Алвес и Матю Макконъхи

Когато Алвес пристига в САЩ на 19 години, тя дори не може да говори английски. След известно време започва работа като модел, но преди да се запознае с актьора кариерата ѝ е още в началото и не може да се каже, че е много успешна.

А с Матю Макконъхи се срещат в нощен клуб, като Камила признава, че към онзи момент въобще не знае кой е привлекателният мъж, който я заговаря, и не предполага колко е известен той. Така започва приказката на двамата, превръщаща Макконъхи от един от най-известните женкари в Холивуд и почитател на нощния живот в любящ съпруг и баща.