Автор
Woman.bg

Те решиха да се оженят, чак когато отслабнат!

До преди няколко години 31-годишната сега Клеър Кроутърс тежи 90 килограма, а дневното ѝ меню се състои от джънкфуд и полуготови храни, тъй като дамата работи като акушерка и натовареният ѝ график не ѝ позволява да намери време за по-здравословен хранителен режим.

За щастие идва моментът, в който тя решава, че е време да промени изцяло начина си на живот и решава драстично да отслабне. Всъщност решението ѝ е продиктувано не само от факта, че не може да се погледне в огледалото без да ѝ се доплаче, но и от предложението за брак от страна на Стефан. Клеър отказва на любимия си и му казва, че ще се бракосъчетаят, чак когато извая фигурата, която иска да има, защото е категорична, че няма да върви към олтара, изглеждаща като огромна крава.

И така Клеър променя хранителните си навици и започва да посещава фитнес залата, в резултат на което за 10 месеца сваля 25 килограма. Това обаче не е достатъчно за Кроутърс и тя започва да комбинира посещенията във фитнеса с кондиционни тренировки и продължава да спазва стриктен хранителен план.

Клеър сваля още 13 килограма през следващите месеци, но по-важното – оформя тонизирано тяло с красива мускулатура. Приятелят ѝ Стефан също посещава с нея фитнес залата през цялата година, поради което и той видимо променя външния си вид. И така постигнали визията, за която винаги са си мечтали, те решават, че е време да си кажат заветното да и се женят на романтична церемония пред очите на близките и приятелите си.