Автор
Woman.bg

Актьори, които мразят ролите и филмите, направили ги известни

Често очакваме някой филм с нетърпение, но когато излезем от кино салона, сме меко казано разочаровани от видяното. Истината обаче е, че се случва не само публиката да не хареса това, което е изгледала, ами и главният актьор във въпросната лента да е недоволен от крайният резултат.

Мнозина са актьорите, които откровено признават, че ненавиждат ролята, направила ги известна, или направо целия филм.

А кои са те, лентите и превъплъщението си, което не харесват, вижте в следващите редове:

Робърт Патинсън

Въпреки че тийнейджърките от всички краища на света са луди по сагата "Здрач" и по-специално по Едуард Кълън, Робърт Патинсън, изиграл въпросния вампир, признава, че ненавижда образа, направил го известен.

"Той е най-нелепият човек на света... Колкото повече прочитах от сценария, толкова повече го намразвах... Пфф, та той е 108-годишен девственик, явно нещо не е наред с него", призна преди време Патинсън в интервю.

Кейт Уинслет

Чаровната русооска разкрива, че не мрази самия филм "Титаник", но не понася играта си в него.

"На всяка сцена с мое участие съм: "Сериозно ли? Сериозно ли го направи по този начин? О, Господи! А американския ми акцент въобще не мога да го слушам. Отвратителен е", сподели пред Telegraph Кейт.

Винаги съм била много самокритична, всички актьори са, трудно ми е да се гледам как играя, но гледането на играта ми в "Титаник" е направо мъчително. Всеки път си мисля: " "Боже, иска ми се да мога да го направя наново", категорична е Уинслет.

Блейк Лайвли

Актрисата разкрива, че не ѝ харесва, че често публиката си мисли, че ролята, в която актьора се превъплъщава, изцяло отговаря на характера му и в реалния живот. "Странно е, как хората си мислят, че ме познават, само заради сериала, а всъщност въобще не ме."

Тя признава, че не само изобщо е не е като Серина, но и прави големи компромиси с убежденията си, за да изиграе този образ. "Никога не бих се чувствала добре с това, аз да съм човека дал кокаин на някого и после той да умре от свръх доза, както и никога не бих спала с гаджето на някое момиче. На моменти превъплъщението в Серина ми е коствало много компромиси, искаше ми се да изиграя образ, който да отправи по-добро послание."

Арнолд Шварценегер

Арни заяви, че един от филмите, направили го известен - "Червената Соня", е една от най-слабите кино продукции, в които някога е участвал.

"Нищо чудно, че когато децата са непослушни, майките им ги затварят в стаята им за наказание и ги карат да гледат "Червената Соня" няколко пъти подред", шеговито заяви Шварценегер.

Холи Бери

Критиците не приеха добре лентата от 2008 година "Жената-котка" и актрисата, изпълняваща главна роля в нея - Хали Бери, на няколко пъти е заявявала, че напълно е съгласна с тях и съжалява, че е приела да играе в лентата.

Джордж Клуни

На любимецът на нежната половина от човечеството Джордж Клуни му трябваха цели 17 години, за да си признае, че превъплъщението му в Батман е меко казано несполучливо - мнение, около което киноманите са обединени още от излизането на лентата.

Запитан как ще коментира избора на Бен Афлек за ролята на Батман, Клуни отговори: "Аз съм най-малко квалифицираният човек да коментира, когото и да е в ролята на Батман, след като я съсипах по такъв ужасен начин".

Няма как да не подчертаем, че е единственият от изброените досега, който смята, че е виновен за неуспеха на филма и образа, а не прехвърля отговорността на продуцентите, режисьорите и сценаристите.