Автор
Woman.bg

Актьори, отслабнали драстично, заради филмови роли

Да бъдеш актьор не е никак лека задача. Това може би е една от най-трудните професии, защото тя изисква не само талант и харизма, но и много посвещение и отдаденост.

Актьорската професия е свързана и с много борба, заради голямата конкуренция между актьорите. Успелите отдавна са забравили удобството от преяждането и гледането на телевизия на дивана. Да, те притежават милиони и прекрасни просторни къщи, но продължават да се борят, за да останат популярни и предпочитани. Всичките усилия и жертви, които са направили, остават скрити за нас.

1. Том Ханкс за "Корабокрушенецът"

Том е трябвало да отслабне с над 20кг, за да изиграе ролята на безпомощния мъж на необитаем остров.

2. Натали Портман за "Черният лебед"

Натали никога не е имала проблеми с фигурата си, но се налагало да тренира по 8 часа на ден, шест дни в седмицата, за да изиграе главната роля във филма през 2010 г.

3. Матю Макконъхи за "Клубът на купувачите от Далас"

Тъй като във филма героят на Матю е болен от СПИН, актьорът трябвало да отслабне, за да се впише в образа.

4. Крис Хемсуорт за "В сърцето на морето"

По време на снимките за "В сърцето на морето“ звездата от "Тор“ бил напълно неузнаваем.

5. Ан Хатауей за "Клетниците"

Красавицата не само трябвало да отслабне много за ролята, но ѝ се наложило да обръсне главата си.

6. Мат Деймън за "Кураж под огъня"

Мат Деймън е един от най-успешните актьори в света, не само заради таланта си, но и защото прави дори невъзможното, за да влезе в дадена роля. За участието си в "Кураж под огъня“ е свалил 18кг от теглото си.

7. Бионсе за "Мечтателки"

Легендарната певица отслабнала с 10кг, за да изиграе главната роля в мюзикъла.

8. 50 Сент за "Всичко се разпада"

Трансформацията на рапъра за футболната драма "Всичко се разпада“ е зашеметяваща. Той отслабва до неузнаваемост, заради ролята си.

9. Джейк Джилънхол за "Лешояда"

За да отслабне бързо с 15кг, Джейк не е прибягвал до диета или специален хранителен режим. Актьорът се доверил изцяло на глада.

10. Бен Кингсли за "Ганди"

Бен отслабнал с 10кг преди снимките за филма, в който играе легендарния водач. Кингсли следвал единствено специалната диета на Ганди, която е изцяло повлияна от вегетариантството.

11. Мила Кунис за "Черният лебед"

Мила Кунис трябвало да достигне тегло от 45кг, за да изиграе ролята си в "Черният лебед“.

12. Джаред Лето за "Клубът на купувачите от Далас"

Джаред е известен с многото си превъплъщения. За "Клубът на купувачите от Далас“ той сваля 15кг, за да влезе в ролята на травестит.

13. Майкъл Фасбендер за "Глад"

За да изиграеш водач на гладна стачка се налага да си меко казано слаб. Ето защо преди снимките за филма, Майкъл е трябвало да приема едва по 600 калории на ден.

14. Сет Роугън за "Зеленият стършел"

Актьорът не прилича на себе си, след като отслабва с 15 кг за ролята си в "Зеленият стършел“. Не веднъж той споделя на шега, че според него е допуснал грешка като е отслбнал.

15. Марго Роби за "Отряд самоубийци"

Марго е коригирала теглото си много пъти, заради важни роли в киното. И за "Вълкът от Уолстрийт“, и за "Отряд самоубийци“ красавицата трябвало да отслабне с 10кг.

reddit.com,hawtcelebs.com, nydailynews.com, altfg.com, mirror.co.uk,details.com,popsugar.com, veobook.com, bet.com, promiflash.de, hardinthecity.com, theguardia

Последно от woman.bg