Вижте първата част ТУК!

Шарън и Ози Озбърн

Една от най-известните рок двойки се срещат благодарение на бащата на Шарън. Той става мениджър на групата на Ози Black Sabbath през далечната 1982 година и един ден праща дъщеря си да вземе от Озбърн пари, който музикантът му дължи.

Въпросната им първа среща, приключва по доста интересен начин – въпреки че се познават само от няколко часа, Шарън успява да убеди Ози, че му е необходимо лечение и го завежда до рехабилитационен център, в който го приемат.

Деми Мур и Аштън Къчър

Тъй като звездите искат да запазят връзката си в тайна в началото на отношенията си, а папараците са неотлъчно пред популярните и скъпи ресторанти, двамата отиват на вечеря във верига за бързо хранене и хапват по един бургер с картофки и кола.



Анджелина Джоли и Брад Пит

Любовта от екрана понякога прескача и в реалния живот, е точно това се случи с Анджелина Джоли и Брад Пит, които се запознаха по време на снимките на общия им филм "Мистър и мисис Смит" и неусетно се влюбиха.

Анджелина обаче твърди, че двамата са се запознали тогава, но са започнали да излизат чак след като Пит се разделя с Анистън.

"Да имам връзка с женен мъж, когато собствения ми баща изневеряваше на майка ми, е нещо, което никога не бих си простила... Не бих била привлечена от мъж, който изневерява на съпругата си", заяви Джоли.

Любов, започнала на снимачната площадка



Марк Уолбърг и Реа Дюрам

Двамата се запознават през 2001 година в Ню Йорк чрез общ приятел.

Актьорът предлага на Реа да излязат на следващия ден, тя се съгласява, а той я води... на църква.

Явно първата среща е допаднала на красивата блондинка, защото двамата с Марк започват връзка, по-късно се женят и към днешна дата имат четири деца.

Дейвид и Виктория Бекъм

Двамата започват да излизат през 1997 година, след като се запознават на благотворителен мач. Виктория признава, че преди да се срещне с Дейвид не е имала представа кой е той, защото не се е интересувала от футбол.

Дейвид обаче разкрива, че е бил напълно завладян от пошспайската още преди официално да се запознаят. Гледа я в един от музикалните ѝ клипове и моментално разбира, че това ще е жената, за която ще се ожени някой ден.

Годежните пръстени на звездите

Блейк Лайвли и Леонардо ди Каприо

Когато си световно известен актьор с неограничени финансови възможности, срещите ти с дами се различават от тези на простосмъртните, включващи вечеря и кино. Това ясно си личи и от първата среща на Лео ди Каприо с Блейк Лайвли, която представлява... пътешествие из Франция и Талия с яхта.

Ето на това се казва добър старт на връзката.



Дженифър Гарнър и Бен Афлек

На първата си среща актьорите отишли на бейзболен мач, яли хотдог и без притеснение се гушкали пред феновете си. Щастливи от перфектната първа среща, те тръгнали да се прибират, но на път към дома Бен бил спрян за непозволен обратен завой, по-късно актьорът споделя, че дори глобата не успява да помрачи прекрасния ден, който прекарва с Гарнър.

Мадона и Гай Ричи

Двамата се запознават през 1998 година на купон, организиран от жената на Стинг, може би затова и двойката решава да покани години по-късно певеца за кръстник на сина им.

Най-пищните сватби на всички времена